Eerste Scouting Vrijwilligers Café

HOEVEN - Scouting Maria Goretti Hoeven is op zoek naar nieuwe leiding en naar vrijwilligers die zich op een andere manier in willen zetten voor Scouting Hoeven. We zijn een bloeiende vereniging, met leuke clubs voor de kinderen en volop activiteiten.

De leiding en het bestuur zet zich zo goed mogelijk in, zodat zij de leden een leuke, uitdagende en zorgeloze tijd bij scouting Hoeven kunnen bieden. Dit hopen zij in de toekomst ook te kunnen blijven doen. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom.

Vrijwilligers Café
Daarom organiseert Scouting Hoeven het eerste Scouting vrijwilligers Café op donderdagavond 5 maart in het scoutinggebouw aan de Opperstraat in Hoeven. Het is een vrije inloop vanaf 20.00 uur en zal tot ongeveer 21.15 uur duren. Iedereen is uitgenodigd om ideeën in te brengen en mee te denken. Alle inbreng is waardevol. Scouting Hoeven hoopt op een grote opkomst en op nieuwe ontwikkelingen en ideeën, zodat iedereen nog steeds een hele fijne en plezierige tijd kan beleven bij de scouting. Mocht je dus in je vrije tijd graag een steentje willen bijdragen aan de leuke tijd die de Hoevense jeugd beleeft bij de scouting, kom dan aanstaande donderdagavond langs op het scoutinghonk in Hoeven om te kijken wat bij jou past of wat jij kunt betekenen voor deze mooie vereniging. [l]