Hoeven wint van Steen

HOEVEN - Hoeven zette de lijn van vorige week voort. Hekkensluiter Steen kwam op bezoek. Alhoewel de gasten onder aan staan, is het geen verkeerde ploeg.

Hoeven liet zich niet verrassen en ging vanaf de start met volle inzet op zoek naar de openingstreffer. Al in de eerste minuten kregen we kansen hiertoe. In de 7de minuut loste Steen hun eerste schot op goal. Onze keeper bleek wederom een zeer betrouwbare sluitpost. In de 8ste minuut gaf Arjan Braat een voorzet op maat welke door Rick Braspenning keurig werd ingekopt. Hoeven bleef de aanval opzoeken maar de afronding was net niet voldoende in die periode. Hoeven kwam met 10 man te staan in de 33ste minuut omdat Joost Blaauwhof zijn 2de geel kaart ontving. Die kaart was wat stuntelig. Joost kwam na een blessurebehandeling terug het veld in, zonder dat de scheids toestemming had gegeven. Met 10 man moest Hoeven nog 60 minuten verder. In de 35ste minuut kreeg Hoeven een strafschop die door Jurgen Pertijs werd benut. Met 2-0 ging Hoeven de rust in. Na rust een heel fanatiek Hoeven dat met 10 man wilde laten zien de baas te zijn op eigen veld. De kansen kwamen en werd gretig gecombineerd maar het geluk zat niet mee. Tot in de 62ste minuut. Uit een combinatie tussen Erwin Roks en Jim Franssen maakte Jim de 3-0. De wedstrijd was gespeeld. Erwin maakte tien minuten later de 4-0. Dat was te danken aan goed doorgaan op rechts van Dominic van Oosterhout die de bal scherp voorgaf en Erwin zijn voet tegen de bal kon zetten. Er zat nog een 5de goal in de lucht. Toch was het Steen die profiteerde van het feit dat de bal in de achterhoede bleef steken. Met 4-1- werd de wedstrijd beëindigd. Chapeau voor het collectief van Hoeven, dat in de 2de helft nog 3 wissels inbracht in de personen van Ralf van de Riet, Juup Sonnemans en Thomas van de Broek. We kunnen weer wat omhoog gaan kijken. Volgende week spelen we uit tegen MOC. We hebben nog wat recht te zetten. Thuis hebben we van de Bergenaren verloren. Succes Hoeven

Senioren: Uitslagen

Hoeven 1-Steen 1 4-1

Hoeven 2-Dubbeldam 2 2-4

Dosko 4-Hoeven 3 4-1

Dordrecht 4-Hoeven 4 8-0

Zundert 5-Hoeven 5 1-2