AGENDA

Donderdag 12 maart

Bingo

13:30 | 't Tapperijke

De zonnebloem Hoeven heeft op donderdag 12 maart haar maandelijkse Bingomiddag in de zaal van 't Tapperijke. Aanvang 13.30 uur.

Vrijdag 13 maart

Muziek in de Bieb

19:00 | Bibliotheek VanNu

Piet Bruijns is ook wel bekend als de tekenaar die alle belangrijke Oudenbossche ontwikkelingen vastlegt. Hij exposeert in maart met een serie werken en is ook een bekende cellist. Tijdens Muziek in de Bieb op 13 maart geeft hij samen met Saskia Dorresteijn op piano een concert. Tijdens dat evenement zal Piet ook zijn serie kunstwerken toelichten. Zo heeft Piet bij het schilderij van de vier jaargetijden op de Heinsberg in Oudenbosch een passend gedicht. En een van de schilderijen is een visuele weergave van de Sarabande van Bach. Toegang gratis, wel graag aanmelden oudenbosch@bibliotheekwb.nl.

Zondag 15 maart

Kapelconcert Erasmus Trio

15:00 | Kapel Saint Louis

Het Erasmus Trio, pianist Thomas Herrmann, violiste Vera Laporeva en celliste Xiaojia Xu (SjawDja Sju) geniet internationale bekendheid. Kenmerkend voor het trio zijn een warme, ronde klank, een energieke speelstijl en een breed repertoire. De leden van het ensemble zijn zeer geïnteresseerd in hedendaagse muziek. Naast bekende werken uit de klassiek-romantische periode heeft het ensemble verscheidene speciaal voor het Erasmus Trio geschreven composities op het repertoire staan. Kijk voor informatie en kaartverkoop op www.cultuuroudenbosch.nl.