Bridgesoos uitslag eerste periode 2020

OUDENBOSCH - Bij de Soos kun je geen espresso macchiato ,cappuccino, Café latte, cordato of een café mocha krijgen wel een heerlijke gewone kop koffie met liefde gezet door onze dames in de eigen keuken. Bij het bridgen hebben we veel meer keuzes dan dat er verschillende soorten kopjes koffie zijn.

Zo zal de ene bridger het contract van 6 harten maken en een ander met de zelfde kaarten 6 harten min twee spelen. Spelen in een club bied de mogelijkheid om je spel te kunnen vergelijken met andere spelers en het spelen tegen betere spelers kan je je eigen niveau verhogen. Thuis bridgers, hoe gezellig ook, hebben deze mogelijkheden niet verder kun je door het spelen in een club je sociale contacten onderhouden of uitbreiden.

Inloop principe

De Soos waar gespeeld wordt volgens het inloop principe biedt al deze kansen je kunt namelijk bridgen wanneer het jouw uitkomt geen aan of afmeld verplichting ten opzichte van de bridgeleiding wel natuurlijk tegenover je vaste bridgepartner.

Hele jaar door

Voor een klein bedrag kun je de hele dinsdag middag bridgen en gebruikmaken van de eerder genoemde koffie en thee service. Wij bridgen op dinsdagmiddag 20 spellen van 13.30 tot 16.15 uur in het steunpunt Saint Louis.

U kunt bij ons bijna het hele jaar door bridgen zomer en winter want we spelen 45 keer. Dit jaar op 16 juni vieren we ons 20 jarig jubileum als je je nu nog aanmeld als lid voor 1 april mag je ook mee feesten.

Uitslagen eerste serie

De eerste serie van 9 spelmiddagen is achter de rug en er is een prijsje voor de bridger die het hoogste gemiddelde heeft gehaald. Op de eerste plaats Anny v.d. Heuvel 59,49% een gedeelde 2de plaats voor Berrie Habraken en Wil Staal met 50,53% op de derde plaats Piet v.d. Sanden 49,21% .

Informatie

Heeft u belangstelling meldt je dan aan op dinsdag middag om de sfeer te proeven en kennis te maken met de goede voorzieningen die het steunpunt biedt. Voor inlichtingen kunt bellen met 0165-315012, 0165-313584 of 0165-314253.