Rocky terug in de werkplaats.
Rocky terug in de werkplaats. prive

Coronavirus legt ook Pullingteam Rocky plat

HOEVEN - Truck & Tractorpulling Indoor Assen 2020 afgelast. En omdat het nog onduidelijk is hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen, zien wij als organisatie geen optie om de wedstrijd te verzetten naar een later stadium in 2020. Dit waren in het kort de hoofdlijnen van het bericht wat wij afgelopen week ontvingen.

Natuurlijk hielden wij in ons achterhoofd al rekening met deze mededeling, maar toch komt het hard aan. Afgelopen weken al enkele keren aangehaald dat dit, na het cancelen van de pullingwedstrijd Halsteren in 2019, onze test wedstrijd zou gaan worden. Op dit moment kijken we of er toch nog een mogelijkheid komt om, voor de start van de competitie, een test te doen bij een wedstrijd binnen of buiten Nederland. Mocht dit niet zo zijn, dan zal bij de eerste competitie wedstrijd, op 2 mei in Oud-Gastel, Rocky de eerste kleimeters in 2020 gaan maken. En dat is dan nog afhankelijk van wat er de aankomende periode allemaal nog gaat gebeuren n.a.v. het Corona virus.

Stilzitten doen we zeker niet. In de schuur zijn we verder gegaan om deze te verbouwen, op te knappen en ruimte te creëren en zo werk en hobby gescheiden te maken en houden. Zo is afgelopen week ook Rocky weer teruggeplaatst in de schuur na een kleine uitstap/stalling bij buurman Erik Peeters, onze dank hiervoor. Natuurlijk hebben we toegewerkt naar aankomend weekend, maar om in de termen van de pulling te blijven. Afgelopen week zijn er diverse berichten geplaatst op facebook met een hoog Rocky gehalte.

Rocky in het nieuws
Zo was het nog even nagenieten van de run die ons altijd bij blijft, tijdens NFMS in 2018, een foto van de Rocky in volle run tijdens de wedstrijd in het Belgische Heestert op 7 september 1997 en de in Rocky stijl gelakte nagels van “Krullenmuts” Gerdien Rochus, de vrouw van uw RRR “Rocky’s Razende Reporter” teamlid Loek Rochus. [l]