Kerk Halderberge

PAROCHIE H. BERNARDUS VAN CLAIRVAUX
Postbus 174, 4730 AD Oudenbosch; Markt 59, 4731 HN Oudenbosch; bankrekening NL17 RABO 0140 702 032 t.n.v. RK H Bernardus van Clairvaux parochie
Pastoraal team: pastoor Maickel Prasing, 0165–330502; pastoraal werker Peter Derks, 0165-330502; priester-assistent Alex Schuerman, 0164-248005; teamassistent Eric Roovers, 06-16540840, info@bernardusparochie.nl.
Misintenties: Misintenties aangeboden voor vrijdag zullen in de eerstvolgende Bode verschijnen. Als ze later worden aangeboden, worden ze niet gepubliceerd, maar wel in de betreffende viering afgeroepen.
Vieringen: Om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen is besloten dat tot nader bericht alle vieringen in de parochie, zowel door de week als in het weekeinde, komen te vervallen. De Clemenskapel in Bosschenhoofd, de Christoffelkapel in Hoeven en de Basiliek in Oudenbosch blijven geopend voor individuele bezoekers en om gelegenheid te bieden voor persoonlijk gebed.
Misintenties: Het bovenstaande betekent ook dat opgegeven misintenties in deze periode niet in de betreffende kerk kunnen worden afgelezen. De intenties worden gelezen tijdens de viering in Fijnaart, die via KERK TV worden uitgezonden. Om intenties te verzetten kunt u contact opnemen met het secretariaat van uw geloofsgemeenschap: in Bosschenhoofd via 0616540840, info@bernardusparochie.nl; in Oud Gastel via oudgastel@bernardusparochie.nl; in Hoeven via hoeven@bernardusparochie.nl; in Oudenbosch via basiliek@bernardusparochie.nl. Voor dringende zaken neemt u contact op met teamassistent Eric Roovers, 06-16540840.
Kerk TV: De komende zondagen wordt in de kerk v.d. heilige Jacobus de Meerdere in Fijnaart om 09.30u een eucharistieviering verzorgd zonder kerkgangers. De vieringen zijn live te volgen via de website van de Immanuelparochie, http://www.immanuel-parochie.eu. In de linker kolom onderaan wordt u via de knop KERK TV rechtstreeks doorgeschakeld naar de uitzending. U kunt de viering ook op een later tijdstip terugkijken.
24 Uur voor de Heer: Van vrijdag 27 maart op zaterdag 28 maart nodigen de Nederlandse bisschoppen gelovigen uit om tijdens '24 Uur voor de Heer' voor aanbidding van het Allerheiligst Sacrament samen te komen. In ons bisdom wordt daarvoor in verschillende kerken gelegenheid geboden. In de Basiliek in Oudenbosch bent u op vrijdag 27 maart tussen 19.00u en 21.00u welkom. Als blijk van naastenliefde wordt gevraagd om houdbare levensmiddelen mee te brengen voor de Voedselbank of een financiële bijdrage voor de Vastenactie. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze de geldende voorzorgsmaatregelen in acht nemen en voldoende afstand tegenover elkaar bewaren.
Overleden: Op dinsdag 24 maart hebben we in Oud Gastel afscheid genomen van Jaantje Kouters, wed. v. Janus Stoop. We wensen de nabestaanden veel sterkte.

PROTESTANTSE GEMEENTE DE BAAI
Protestantse Gemeente te Etten-Leur, Lukaserf 2, 4871 ZM Etten-Leur, t. 076-5013794, www.protestantsettenleur.nl
Volgende kerkdienst
Op zondag 29 maart en zondag 5 april zijn er in De Baai, in verband met het coronavirus, geen toegankelijke kerkdiensten. Wel wordt er via internet een dienst uitgezonden.

PROTESTANTSE GEMEENTE OUDENBOSCH C.A.
Zondag 29 maart kunt u vanaf 10.00u via internet de dienst beluisteren. In deze dienst zal voorgaan ds. Ch. Inkelaar- de Mos. Dit is een gezamenlijke dienst van Oudenbosch en Oud Gastel en Kruisland. Voorlopig zijn de kerkdiensten via internet altijd om 10.00u en vanaf 09.45 kunt u inloggen.
Deze week: Vanwege het corona virus kunnen er geen activiteiten plaatsvinden in de Pastorije, zoals inloopochtend enz. Voor informatie kunt u kijken op de website van de kerk bij de agenda.
Tot slot: Uit het Thomas evangelie dat pas bekend is sinds 1945 toen een groot aantal oude handschriften is gevonden bij het Egyptische dorp Nag Hammadi een uitspraak: Ik ben aanwezig door alles heen. [l]