SC Gastel Nieuws

OUD GASTEL - Nu besloten is de competitie te stoppen op amateurniveau zijn wij bij SC Gastel begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2020 / 2021.

Allereerst nog even de afwikkeling van het huidige seizoen. Wij kunnen ons indenken dat u vragen heeft over het betalen van de contributie. Het gezamenlijke standpunt vanuit de sport – en dus ook de KNVB – is dat we de kosten die we met z’n allen maken ook zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Eerder riep ook minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mensen op hun verantwoordelijkheid te nemen en (sport)abonnementen te blijven betalen. Wijs je leden er in deze tijd op dat we met elkaar voor grote uitdagingen staan en we een beroep doen op ieders solidariteit. Naast het feit dat het wettelijk verplicht is de contributie te (blijven) betalen, dragen leden op deze manier ook bij aan de continuïteit van de club zodat ook zij - zodra de situatie het toelaat – weer terecht kunnen op de velden en in de zalen.

In deze tijd moeten we traditioneel de elftallen voor het komende seizoen weer doorgeven aan de KNVB. Momenteel zijn we hiermee druk doende. Het contact met de leden is natuurlijk niet optimaal, maar we willen el graag weten wat de leden willen, doorgaan of stoppen, van groot belang natuurlijk voor het aantal aan te melden elftallen. Heb je je leider iets te melden hierover, neem dan contact op, dit draagt bij tot een juiste opgave en dit voorkomt teleurstellingen.

Vrijwilligers
Verder zijn er voor volgend seizoen nog wel enkele vrijwilligers nodig om alles weer gestroomlijnd te laten verlopen.

We hebben nog een aantal vacatures in te vullen.

Een wedstrijdsecretaris voor jeugd en senioren

Scheidsrechter coördinator

Clubscheidsrechter

Bestuurslid voor dames en meisjesvoetbal

Medewerker voor de onderhoudsploeg

Algemeen jeugd coördinator

Heb je interesse in een van de functies neem dan contact op met het hoofdbestuur, s.wezenbeek@scgastel.nlWij hopen dat de vacatures kunnen worden ingevuld en wij als SC Gastel verder kunnen om samen met de KNVB een sportieve en georganiseerde competitie te kunnen aanbieden. [l]