FOTO STICHTING OUDENBOSSCHE KARNAVAL
FOTO STICHTING OUDENBOSSCHE KARNAVAL Foto: Stichting Oudenbossche Karnaval

Jeugdcommissie Stichting Oudenbossche Karnaval houdt Puitenjacht

OUDENBOSCH - In navolging van de bekende Berenjacht, wil de jeugdcommissie van de Stichting Oudenbossche Karnaval een Puitenjacht organiseren.

"Zo bieden we de dikkoppen en hun ouders een leuke bezigheid waarbij ze toch even buiten zijn, uiteraard met in acht neming van de huidige regels van het RIVM. En nog leuker: er valt ook een prijs mee te winnen!"

Hulp

Om de Puitenjacht te organiseren voor alle dikkoppen wordt wel hulp gevraagd. Heb je een leuke Puit of Dikkop, een knuffel, beeld, knutselwerk, tekening of iets anders, meld je dan aan als locatie voor de Puitenjacht. Plaats de Puit of Dikkop goed zichtbaar vanaf de straat of de stoep voor je raam of in je tuin, en maak er een duidelijke foto van. Zorg wel dat het huisnummer niet op de foto te zien is.

Poster

Stuur vervolgens de foto (bij voorkeur in een WeTransfer-bestand) inclusief je adres naar het e-mailadres: dikkoppen@puitenol.nl. Doe dat voor zondag 19 april 16.00 uur, zodat de dikkoppen vanaf volgende week op zoek kunnen naar de Puiten. Iedereen die een Puit plaatst en zich aanmeldt, krijgt een kleine poster om op te hangen zodat duidelijk is dat je meedoet aan de Puitenjacht.

Prijzen

De kinderen die meedoen krijgen een formulier met daarop alle foto's van de ingestuurde Puiten en Dikkoppen. Ze gaan in het Puitenol op zoek naar de Puiten en vullen bij de foto's het juiste adres in. Onder de dikkoppen met de meeste goede adressen worden prijzen verloot.

Deze week worden via Facebook en de website alle kinderen uitgenodigd om mee te doen. En uiteraard kan iedereen die zelf een Puit of Dikkop plaatst en zich aanmeldt, ook gewoon meedoen aan de Puitenjacht. [l]