FOTO SHUTTERSTOCK
FOTO SHUTTERSTOCK Foto: Shutterstock

Glasvezelcampagne in Oud Gastel en Bosschenhoofd verlengd

BOSSCHENHOOFD/OUD GASTEL - De glasvezelcampagne in Bosschenhoofd en Oud Gastel wordt verlengd tot maandag 18 mei. Dat gebeurt omdat het benodigde deelnamepercentage van 35 procent is op de dag van de deadline nog niet gehaald is. Gezien alle ontwikkelingen rondom corona vindt Glasvezel buitenaf dat begrijpelijk.

DOOR VERA DE GEUS

"We hebben gemerkt dat de behoefte en het enthousiasme rondom de komst van glasvezel groot is in Bosschenhoofd en Oud Gastel", aldus Evelien Schut, projectleider Glasvezel buitenaf. "En juist nu, in deze bijzondere tijd, komt dit extra naar voren. Mensen zijn zich er steeds meer van bewust dat de huidige verbinding niet meer voldoet als je bijvoorbeeld met het hele gezin thuis op internet je (school)werk moet doen."

Spitsuren

Ook zijn er vaker digitale spitsuren omdat je met meer mensen tegelijk op dezelfde kabel aan het werk bent. "Hierdoor kun je vaker last hebben van storingen. Met glasvezel is dit verleden tijd; de capaciteit is enorm én de verbinding is voor jou alleen. Daarom willen we iedereen nog een kans geven zich aan te melden." Dit kan tot maandag 18 mei.

Kijk op: www.glasvezelbuitenaf.nl [l]