Vorig jaar was er wel een sfeervolle versierde fietsenoptocht in Oud Gastel. ARCHIEFFOTO
Vorig jaar was er wel een sfeervolle versierde fietsenoptocht in Oud Gastel. ARCHIEFFOTO Foto:

Gastelse kids krijgen beloning voor versierde fiets of versierd huis op Koningsdag

OUD GASTEL - Stichting bijzondere activiteiten (SBA Oud Gastel) probeert van Koningsdag 2020 toch een vrolijke dag te maken. Daarom moedigen zij Gastelse kinderen tot en met twaalf jaar aan om een leuke foto te sturen van hun versierde fiets, versierd huis of versierd voorraam. Voor de inzendingen is er een leuke attentie.

DOOR VERA DE GEUS

"Koningsdag is ieder jaar weer een mooi feest in Oud Gastel. Dit jaar kan het feest vanwege de coronacrisis niet doorgaan. Dat zult u wel begrijpen. Om dit jaar helemaal niets te doen lijkt ons, het bestuur van stichting bijzondere activiteiten (SBA) niet de bedoeling. We kunnen er dit jaar geen groot feest van maken dus willen we het meer in 'huiselijke kring' vieren", zo laat men weten.

"Stuur daarom aan ons op facebook een leuke foto van bijvoorbeeld je versierde fiets of een leuke foto waar jullie in het oranje op staan, of een leuke foto van je versierde huis of zoveel mogelijk spulletjes voor het raam die gerelateerd zijn met het Koningshuis. Alle leuke inzendingen gaan we belonen, dus stuur gauw je foto naar onze facebook pagina of mail ons naar info@sbaoudgastel.nl of ga naar onze website www.sbaoudgastel.nl"\

Sluiting van de activiteit is op Koningsdag om 17.00 uur en vergeet niet je naam en adres te vermelden.[l]