Afbeelding
Foto:

Onderzoeksjournalist zoekt verhalen

OUDENBOSCH - Onderzoeksjournalist P. de Ruiter is op zoek naar inwoners van Oudenbosch die hem willen vertellen of het verleden van Oudenbosch. Van verenigingen tot gebeurtenissen, alles is welkom. Zijn doel is oude informatie uit het verleden en heden vastleggen voor de toekomst.

"Ik ben een gepensioneerde Internationale Onderzoeksjournalist en wil graag wat meer betekenen voor mijn omgeving. Ik ben van mening dat we oude informatie uit het verleden en heden moeten vastleggen voor de toekomst", zo begint De Ruiter. "Ik zoek deelnemers die wat willen vertellen over hun verleden, hun ervaringen en het wonen in Oudenbosch en of omgeving. Ik ga bij de mensen langs, die zich opgeven en leg het interview vast op audio, video of op schrift. Alles uiteraard volgens de richtlijnen van deze corona tijd", legt hij uit.

"Heb je een oude ansichtkaart of foto of andere herinnering aan Oudenbosch of nabije omgeving? Ook ben ik geïnteresseerd in (oude) clubs, verenigingen of gebeurtenissen van die tijd. Zo kan ik verhalen verzamelen die verteld worden door inwoners van Oudenbosch en of omgeving. Het geheel zal een leuk luister en of leesbaar verslag worden met achtergrondinformatie over het leven van toen", zegt hij. Aanmelden kan via redactie.pdr52@gmail.com. Voor informatie: 06-254753820 (tijdens kantooruren). [l]