Lachende gezichten op de eerste training bij Victoria'03 sinds de uitbraak van het corona-virus FOTO: MARIELLA AARSMAN
Lachende gezichten op de eerste training bij Victoria'03 sinds de uitbraak van het corona-virus FOTO: MARIELLA AARSMAN Mariella Aarsman

Eerste trainingsavond pupillen

Victoria´03 succes

OUDENBOSCH - Eindelijk rolde de bal weer op de velden van sportpark Albano! Het was schitterend om de kinderen weer te zien voetballen. De reacties waren na afloop dan ook positief.

Een compliment is hierbij op zijn plaats voor iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. De trainingsavond werd voor de kinderen nog extra vrolijk afgesloten met een heerlijk appeltje.

Carrouseltraining

Na afloop kon dan ook de conclusie worden getrokken dat de trainingsavonden, met de huidige opzet, voor herhaling vatbaar zijn. Dit houdt in dat de komende woensdagavonden voor de teams van de JO6 t/m JO11 een carrouseltraining klaar zal staan. Natuurlijk is het wel van belang dat de regels en maatregelen, net als vandaag, goed worden nageleefd. Verdere communicatie m.b.t. tot de trainingsavonden zal via de leiders/trainers gaan.

Maatregelen

Nogmaals willen we iedereen een groot compliment geven voor de manier waarop iedereen met de regels is omgegaan. Daarnaast hebben we er vertrouwen in dat dit de komende weken ook goed zal gaan. De getroffen maatregelen en regels zijn na te lezen op: https://www.vvvictoria03.nl/1/955/extra-infomatie-trainingsavond-t-m-jo11/ [l]