Lidl opent nieuwe winkel in Oudenbosch

OUDENBOSCH - Lidl opent op woensdag 13 mei om 08.00 uur haar nieuwe winkel aan de Prof. Mulderslaan in Oudenbosch.


Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.


Volwaardig assortiment

De ruime winkel van circa 1000 m2 is voorzien van een volwaardig assortiment en er is veel aandacht voor dagverse producten. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Met een broodsnijmachine die klanten zelf kunnen bedienen, kunnen ze het verse brood op drie verschillende diktes laten snijden.


Tapasmeubel

Een andere blikvanger in de winkel is het tapasmeubel met een divers assortiment aan tapas- en borrelhapjes. Parkeren kan gratis op één van de velen parkeerplaatsen rondom de winkel.


Winkelgemakken

"Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. Het verruimde assortiment, de servicebalie en het dichtbij parkeren zijn echt een aanwinst voor onze klanten", aldus trotse supermarktmanager Marissa.



Energielabel 4++++

Het nieuwe filiaal in Oudenbosch kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten. Zo is het filiaal voorzien van 40 zonnepanelen en 100% LED-verlichting, wat een fikse energiebesparing oplevert. Het filiaal heeft is volledig aardgasvrij, er is constante monitoring op het energieverbruik en alle medewerkers krijgen scholing om energiebewust te werken. Het afval wordt voor 100% gescheiden.



Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. Ruim 100 Lidl-winkels zijn al rookvrij. Uiterlijk in 2022 zijn alle tabakswaren uit het Nederlandse schap verdwenen.


Adres

Prof. Mulderslaan 33-35 in
Oudenbosch.


Openingstijden

Maandag t/m woensdag 08.00-20.00 uur
Donderdag en vrijdag 08.00-21.00 uur
Zaterdag 08.00-20.00 uur
Zondag 09.00-18.00 uur [l]