Afbeelding
Foto:

KBO-Hoeven deelt
bloemenbonnen uit

HOEVEN - Alle leden van KBO-Hoeven hebben elkaar al gedurende 8 weken niet kunnen ontmoeten. Zij missen dit contact met elkaar enorm. Daarom heeft het bestuur het idee opgevat om al haar 650 leden een bloemenbon aan te bieden.


Deze werd bij de leden bezorgd op dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag door 16 bezorgers van KBO-Hoeven, die elke maand de nieuwsbrief rondbrengen. Deze bloemen kunnen door de leden zelf afgehaald worden bij onze lokale bloemisten “Bloem&Geur” en “de Goudsbloem”, die deze bonnen mede gesponsord hebben.

Op maandag 4 mei werd aan de medewerkers van SurplusWelzijn van de Huiskamer ook een bloemenbon aangeboden door het bestuur van KBO-Hoeven in Het Punt op gepaste afstand (zie foto). Dit als blijk van waardering voor de activiteiten, die zij op diverse plaatsen in Hoeven hebben georganiseerd om te proberen de eenzaamheid van onze ouderen te doorbreken. Gezien de belangstelling werd dit door alle bewoners erg op prijs gesteld. Met uitdrukkingen als “waar hebben wij dit aan verdiend” en “ze zijn ons gelukkig niet vergeten”.

Het bestuur van KBO-Hoeven hoopt, dat haar activiteiten zo snel mogelijk weer op kunnen starten. De leden worden maandelijks op de hoogte gehouden door middel van de KBObodeHoeven en het maandblad ONS van KBO-Brabant. [l]