Anjercollecte 2020 steunt Oudenbossche Harmonie

OUDENBOSCH - De Anjercollecte 2020 die plaats vindt van vrijdag 22 mei t/m zaterdag 30 mei gaat vanwege de coronacrisis niet met de collectebus, maar online via de leden/collectanten.


Zij versturen whatsapps naar allen die de Oudenbossche Harmonie een goed hart toedragen, die op hun beurt via een betaalverzoek de bijdrage kunnen storten op de rekening van het Cultuurfonds. Omdat de Anjercollecte voor de 75e keer wordt gehouden en het Prins Bernhard Cultuurfonds 80 jaar bestaat, komt namelijk de gehele opbrengst t.g.v. Oudenbossche Harmonie. Het zou natuurlijk fijn zijn om de harmonie zoveel mogelijk te steunen, mede vanwege het feit, dat bepaalde activiteiten dit jaar vanwege corona niet door kunnen gaan. Hierdoor missen we o.a. de opbrengst van de jaarlijkse voorjaarskermis. Verder zijn de mogelijk toekomstige wijzigingen in het subsidiebeleid voor Cultuur in de provincie Nrd. Brabant geen goed teken aan de wand.

Wilt u ons ook steunen, dan kunt u uw mobiele nr. doorgeven aan de coördinator van de Anjercollecte: l.klasen@kpnmail.nl of aan het secretariaat: secretaris@oudenbosscheharmonie.nl