Nieuwe internetpagina voor Alpha

OUDENBOSCH - De internetpagina van Alpha is vervangen door een nieuwe, deze site is eenvoudiger en overzichtelijker dan de oude. Natuurlijk is een aantal zaken die ook op de 'oude' pagina werden vermeld ook hier weer opgenomen.


Zo wordt aandacht besteed aan het programma (zoals dat zonder corona-toestanden draait), de contributieregelingen, de trainers/sters en de 40-jarige geschiedenis. Natuurlijk worden ook de actualiteiten onder 'Nieuws' aangegeven. Natuurlijk ontbreken de contactmogelijkheden niet. Op de facebookpagina van Alpha staan alle foto's, maar ook leuke videofilmpjes van bv 'doorgeefacties'. Zo loopt er eentje met als verbinding de toiletrol De filmpje zijn tot een geheel gemaakt en ook jouw filmpje zou er bij kunnen. Laat iemand vanaf links een toiletrol aangooien, dioe een kunstje en gooi de rol naar rechts weer weg. Door de trainers wordt nagedacht over weer een nieuwe uitdaging. Hou de facebookpagina dus in de gaten.


Hoe verder

Op dit moment zijn de trainers/sters bezig een buitenprogramma te maken van turnzaken die op het pleintje achter de gymzaal zouden kunnen worden uitgevoerd. Bedoeling is om beurtelings op zaterdag groepjes dit te laten doen. Nadere details volgen.

Corona

Aangezien het nog steeds verboden is te sporten in de gymzaal kunnen we de jaarlijkse clubkampioenschappen die in juni gepland staan niet door laten gaan. Voor de kleutergym en de lessen voor de basisschoolkinderen is het moeilijk uit te leggen, dat zij wel hele dagen op school naast elkaar mogen zitten, maar na school in de gymzaal niet samen mogen sporten. Goed gescheiden aan- en afvoer moet toch te regelen zijn. De groepen zijn allemaal fors kleiner dan de 30 personen.

Voor Alpha geldt feitelijk hetzelfde als voor de sportscholen die ook niet open mogen. We moeten dus noodgedwongen afwachten.[l]