Hoera ook Alpha mag weer aan het werk

OUDENBOSCH - Hoera, wij mogen jullie weer aan het werk zetten! Hierbij gaan wij gebruik maken van het plein achter de gymzaal. Dat is natuurlijk heel goed en fijn nieuws. Op deze manier kunnen we elkaar allemaal weer zien en samen gaan sporten, maar het zal wel iets anders gaan dan turnen in de zaal. Daarbij geldt dat de lessen alleen gevolgd mogen worden door leden.


Om de lessen in goede banen te leiden volgens de nodige maatregelen willen wij aan jullie en u, als ouders en verzorgers, vragen rekening te houden met de volgende algemene zaken: Om drukte tussen de lessen te voorkomen, duurt een les 45 minuten. Kom daarom ook op de gewenste tijd en niet te vroeg; Ouders/ verzorgers mogen niet mee het plein op. De kinderen lopen zelfstandig vanaf de ingang van de zaal naar het hek waar ze opgevangen worden door leiding. Aan het einde van de les lopen de kinderen vanaf het hek terug naar de ingang van de zaal. Zorg ook bij het ophalen van uw kind voor gepaste afstand van 1,5 meter t.o.v. andere ouders/ verzorgers; De gymzaal is op slot. Dit houdt in dat omkleden en naar het toilet gaan niet tot de mogelijkheden behoren. Het beste is om sportkleding, bij voorkeur een trainingspak, al aan te hebben en sportschoenen te dragen vanwege het betegelde plein; Neem een handdoek en een flesje water mee voor tijdens de lessen.

Verder zijn de lessen opgedeeld in verschillende groepen met een beperkte hoeveelheid aan leden (zie tijdschema verderop). Om dit overzichtelijk te maken, is een inschrijfsysteem in werking gebracht. Kinderen moeten dus voor een les aangemeld zijn en mogen op één moment ingeschreven zijn, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een les te komen volgen.


Inschrijven

Het is voor iedereen nog een beetje uittesten, dus we beginnen met inschrijven voor de eerste week. Hopelijk volgen daarna meer weken met lessen. Het inschrijven vindt plaats via onderstaande link: https://datumprikker.nl/pmxcu8csshvrmd7v

Mocht het inschrijven problemen of vragen opleveren, neem dan contact op met jouw train(st)er. Het is belangrijk dat de aanmelding tijdig gebeurt, waardoor wij eventuele aanpassingen kunnen doen.


Informatie

Bij slechte weersomstandigheden kunnen de lessen helaas niet doorgaan.

Wij proberen dit op tijd bekend te maken via de mail en social media.

Houd daarom onze website en facebookpagina in de gaten. Ook eventuele wijzigingen en/ of andere leuke activiteiten worden hierop geplaatst. We hebben enorm veel zin om jullie weer te zien![l]