Prachtige tekening van de 9-jarige Jasmine de Leeuw.
Prachtige tekening van de 9-jarige Jasmine de Leeuw.

Optredens Markmakkers worden door jong en oud gemist

OUDENBOSCH - Shantykoor De Markmakkers is een van de vele zangverenigingen die door Corona op non-actief staan. In de achterliggende maanden zijn vele optredens niet door kunnen gaan.


Zo kon er niet opgetreden worden in Welberg, in het Arboretum van Oudenbosch, op de Meeshoeve in Halderberge en op een shantyfestival in Etten Leur. Ook voor de toekomst is nog niet bekend wanneer er weer opgetreden kan worden. Dus voorlopig zijn alle geplande optredens nog met potlood genoteerd zodat ze eenvoudig uitgegumd kunnen worden.


Prachtige tekening

De Markmakkers krijgen van vele kanten reacties dat het zo jammer is dat ze niet kunnen komen optreden en dat zorgt er alleen maar voor dat straks wanneer alles weer 'normaal' is, met extra inzet en passie het podium zal worden betreden om de toehoorders te plezieren. Zelfs van heel jonge fans zijn er reacties. Zo kregen ze van de 9-jarige Jasmine de Leeuw een prachtige tekening toegestuurd. De suggestie is binnen de Markmakkers al gedaan om de tekening te gebruiken als bijsluiter bij de nieuwe CD.

Uiteraard wordt er ook niet gerepeteerd want de leden van de Markmakkers zijn echte knuffelberen en als je elkaar zo’n lange tijd niet hebt gezien dan is het risico te groot dat omhelzingen en andere contactuitingen niet uitgesloten kunnen worden. De Markmakkers kijken reikhalzend uit naar het “nieuwe normaal” , hopen u allen snel weer te kunnen begroeten , maar vooral dat u gezond blijft. Op z’n Brabants gezegd: Hou doe eige taai.[l]