Afbeelding
Foto:

Nieuwe Brasserie Louis van start in Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD - In Bosschenhoofd is per 1 juni een nieuw horecaconcept van start gegaan: Brasserie Louis. Een opmerkelijk initiatief in een tijd die ook voor de horeca niet gemakkelijk is te noemen.


DOOR ADDO SPRANGERS


Half maart sloot Hotel De Reiskoffer volgens richtlijnen van het RIVM het restaurant. Hotelkamers werden veelal gecanceld en ook de vergaderzalen kwamen leeg te staan. Stilzitten was echter geen optie. Het personeel startte met schilderwerk, er werd een moestuin aangelegd en ook het terras werd onder handen genomen. Met Brasserie Louis maakt het jonge team nu een frisse start.


Shop-in-shop

Vorig jaar opende in het hotel al een fitnessruimte van Enforce volgens de formule shop-in-shop . Een voorziening waarvan zowel hotelgasten als buurtbewoners graag gebruikmaken. Met Brasserie Louis, dat zich onder één dak met Hotel De Reiskoffer bevindt, heeft het enthousiaste horecateam hetzelfde voor ogen.


Eigenwijs

Brasserie Louis is eigenwijs en doet de dingen graag nét even anders. Zo kent de menukaart geen klassieke indeling, maar zijn alle gerechten onderverdeeld in vier smaakcategorieën: Licht & Fris, Zacht & Kruidig, Rijk & Intens en Zoet & Kaas. Zo kies je altijd iets waar je op dat moment blij van wordt. Het is mogelijk om uit meerdere categorieën te proeven. In ieder gerecht is iets terug te vinden uit de eigen moestuin van Louis: verser kan niet.


Reserveren

Brasserie Louis is dagelijks geopend. Iedereen is, op basis van reservering, welkom om te lunchen, borrelen en dineren. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de regels vanuit het RIVM.

Brasserie Louis, Pastoor van Breugelstraat 45, 4744 AA Bosschenhoofd, tel. (0165) 74 00 21, e-mail: info@brasserielouis.nl, www.brasserielouis.nl[l]