Sloopauto (smeulen auto's) geverfd door kinderen van de bso. FOTO SANDY JASPERS
Sloopauto (smeulen auto's) geverfd door kinderen van de bso. FOTO SANDY JASPERS Sandy Jaspers

Stichting Kinderopvang Oud Gastel gaat bewegen

OUD GASTEL - De zomervakantie is begonnen. Voor de kinderen van STGKOOG staan er hele leuke activiteiten gepland in de zomervakantie. Het thema voor het kinderdagverblijf is ‘Bewegen met Puk’ en voor de bso is het thema ‘Bewegen in de zomervakantie’.


Om in de vakantie de dag goed te beginnen starten we elke ochtend met een opwarm dansje. Voor de kinderen staat er elke week een andere sport centraal en zo komen er 6 verschillende sporten aan bod. Bij elke sport zal er ook een uitstapje buiten de deur aangeboden worden. Dit is mede mogelijk gemaakt door een aantal verenigingen/bedrijven in de omgeving.

Zo gaan we een kijkje nemen op het veld van Korfbalvereniging Juliana. Wij krijgen een voetbal clinic en we gaan naar tennisvereniging ’t Keperke voor een tennis clinic en nog veel meer. De waterspelletjes kunnen natuurlijk niet ontbreken met het zonnige weer. Voor de kinderen van de bso staan er twee extra activiteiten op de planning en dat gaat om een twirl clinic en een gave en stoere creatieve activiteit in de eerste week.

Maandag 13 t/m 17 juli: Sloopauto beschilderen met de bso (Smeulen auto’s Etten-Leur). Donderdag 16 juli: Turnen (leden van Vlug&Lenig Oud Gastel). Dinsdag 21 juli: Voetbalclinic (Afgestudeerde leerling Cios). Donderdag 23 juli: Twirlen (bso) (Trainster van The Rainbows Roosendaal). Nader te bepalen: Waterspel (alle pedagogisch medewerkers - in week 31). Vrijdag 7 augustus: Korfbal (leden van Korfbalvereniging Juliana Oud Gastel). Maandag 10 augustus: Tennis (lid van Tennisvereniging ’t Keperke Oud Gastel). Donderdag 20 augustus: Fitness/Workout (Medewerker Fit&Gezond Oudenbosch).

Wij wensen iedereen een leuke en sportieve zomer en wij beginnen weer fit aan het nieuwe schooljaar.[n]