Leden Oudenbosch'Mannenkoor. FOTO JAN TIMMERMANS
Leden Oudenbosch'Mannenkoor. FOTO JAN TIMMERMANS Jan Timmermans

Leden Oudenbosch’Mannenkoor weer even bij elkaar

OUDENBOSCH - Zoals bij zovele koren heeft Corona ook uitwerking op de repetitieavonden van het Oudenbosch’Mannenkoor.


Normaal gesproken klinken elke maandagavond in zaal Fidei et Arti de zangstemmen van de leden tijdens de repetitie, helaas is het nu erg stil.


Afsluiting

Omdat men toch het jaar 2019-2020 wilde afsluiten heeft het bestuur besloten een gezellig samenzijn te organiseren zodat de koorleden elkaar vóór de reguliere vakantie nog konden ontmoeten.

In de tuin van hotel de Reiskoffer werd onder het genot van een glas en wat hapjes het jaar nog eens doorgenomen. Natuurlijk kwamen ook de uit- en afgestelde activiteiten aan bod. Vooral hun jaarlijks alom bekende Kerstconcert riep de vraag op of het wel door kon gaan i.v.m. het, de kop weer opstekend, Corona virus.


Jubilarissen

Ondanks het gedwongen verlof hoopt men wel op 3 oktober a.s. de huldiging van de twee jubilarissen, Jan Suykerbuyk en Pierre van Hal te laten doorgaan. Zij zijn respectievelijk 25 en 50 jaar koorlid en dat is wel een felicitatie waard.

Mocht het onmogelijk zijn de repetities in de nabije toekomst weer op gang te brengen dan wil het bestuur enkele activiteiten (in de buitenlucht) organiseren zodat de goede band onder de leden behouden blijft.

Liever zien de koorleden echter dat men weer een gedegen repetitie kan houden onder de bezielende leiding van hun dirigent Christ Vergouwen.[n]