Woensdag 5 augustus

Speurtocht in Bibliotheek

10:00 | Bibliotheek VanNu

Op woensdag 5 augustus houden we van 10:00 tot 11:00 uur een Goose Chase Scavenger Hunt in Bibliotheek Oudenbosch. Ken jij de Goose Chase Scavenger Hunt? Of lijkt het je gewoon leuk om een speurtocht te doen in de bieb? Dan kun je je aanmelden voor deze ochtend in Bibliotheek Oudenbosch. We gaan samen op verkenning en voeren in kleine groepjes spannende opdrachten uit.Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen aan deze middag. Wil je graag meedoen? Stuur dan een mail naar oudenbosch@bibliotheekwb.nl. Vermeld hierbij je naam, je leeftijd, de naam van je ouder/verzorger, het telefoonnummer van je ouder/verzorger en het e-mailadres van je ouder/verzorger.

Vrijdag 7 augustus

Tivoli Tuin Concerten - Gé Bijvoet and Friends Jazz

13:30 | Hotel Tivoli

Brasserie Tivoli, Cultuur Oudenbosch en Visit Halderberge organiseren deze zomer de Tivoli Tuin Concerten. Laat u verrassen en geniet corona-proof van de heerlijke muziek! Een kwartet met louter conservatorium docenten, Brussel, Den Haag, Utrecht en Tilburg dat komt ook niet iedere dag voor. Een bezetting met gitaar en piano is niet zo gebruikelijk maar Wim Bronnenberg gitaar en Gé Bijvoet piano kunnen zelfs als duo lezen en schrijven met elkaar en worden in Oudenbosch deze vrijdag middag aangevuld met contrabas en drum. Mainstream Jazz, swing, Bossa Nova. Het beloofd een heerlijk warme swingende zomerse middag te worden. Kaartverkoop: Visit Halderberge (online) en bij Brasserie Tivoli.


Woensdag 12 augustus

Medialab, maak je eigen robot

10:00 | Bibliotheek VanNu

Op woensdag 12 augustus kun je van 10:00 tot 11:00 uur komen spelen en maken in het MediaLab in Bibliotheek Oudenbosch. Wil je komen spelen met robots, stickers en 3D-kleurplaten? Kom dan je eigen bibberende borstelrobot maken, ontwerp je eigen sticker of breng je kleurplaat tot leven bij ons in de bibliotheek!Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen aan deze middag. Wil je graag meedoen? Stuur dan een mail naar oudenbosch@bibliotheekwb.nl. Vermeld hierbij je naam, je leeftijd, de naam van je ouder/verzorger, het telefoonnummer van je ouder/verzorger en het e-mailadres van je ouder/verzorger. De speurtocht is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud. De kosten van de workshop mogen op de dag zelf contant worden betaald in de bibliotheek.