Campingconcert Zeemanskoor De Kreekrakkers

STAMPERSGAT - Omdat we dit jaar werden opgeschrikt door de Corona crisis is het eerste half jaar voor ons allen zeer vreemd verlopen. Wij konden niet zoals we gewend waren ons "normale leven leiden".


Dit had tot gevolg dat verenigingen niet meer konden repeteren laat staan optredens verzorgen. Ook konden daardoor jaarlijkse evenementen niet doorgaan omdat het nog niet veilig was voor iedereen. Nu de maatregelen wat zijn versoepeld en wij er allen van zijn doordrongen zijn dat wij ons hier aan dienen te houden, ter bescherming van onszelf en de medemens, zal ik toch weer graag het camping concert voor dit jaar willen laten doorgaan. Alleen niet als start van de zomervakantie en niet op de maandagavond.

Omdat de zomervakantie al bijna is afgelopen, zal dit concert plaatsvinden in september en dit zal niet op de maandagavond plaatsvinden, omdat de duisternis al vroeg zijn intrede doet.

De planning is om op zondagmiddag 20 september het concert te organiseren, natuurlijk op "Camping onder de dijk" waar het jaarlijks een leuk samen zijn is. Mogelijk dat we er dit jaar een speciaal concert van kunnen maken na maanden niet te hebben kunnen repeteren/optreden en vooral het niet samen kunnen zijn met u collega leden.

Omdat net voor de vakantieperiode de maatregelen zijn versoepeld en de verenigingen eerst met vakantie zijn gegaan, is het mede een mooie gelegenheid om met de Stampersgatse verenigingen weer een gezamenlijk optreden te verzorgen, voor de verenigingen en de mensen van ons dorp die ieder jaar trouw komen luisteren. Natuurlijk er vanuit gaande dat de huidige versoepeling gehandhaafd blijft, ook na de vakantieperiode. Ook hopen we natuurlijk dat het weer ons ook dit jaar weer goed gezind zal zijn, en dat het droog weer zal zijn. Want we kunnen helaas niet uitwijken naar binnen i.v.m. het besmettingsrisico.

De verenigingen die hun medewerking hebben toegezegd zijn: Mandolineorkest Melodia, Harmonie St. Cecilia en het jeugdorkest, Gezelligheidskoor De Kreunende tram, dameskoor De Markstampers, gemengd koor Vox Populi en Zeemannenkoor De Kreekrakkers. En natuurlijk Alfons Diepstraten de eigenaar van “Camping Onder de dijk”, Dennis Leestraat 26, 4754 BD Stampersgat.

Deze middag start om 13.30 uur. Iedere vereniging krijgt 30 minuten om zich te presenteren. Indien u wenst te zitten dient u zelf voor een stoel te zorgen.[n]