Paviljoen en 6 van de 10 tennisbanen op het park van OTC'34 waar het 17e Oudenbossche Open Toernooi wordt gespeeld.
Paviljoen en 6 van de 10 tennisbanen op het park van OTC'34 waar het 17e Oudenbossche Open Toernooi wordt gespeeld.

Het 17e OTC Open gaat van start

OUDENBOSCH - Het organisatieteam is klaar met alle voorbereidingen voor het aanstaande 17de OTC Open 2020.


“Een recordaantal tennisliefhebbers uit de zuidwest hoek van Brabant heeft zich ingeschreven”, aldus een enthousiaste Ton Dorresteijn toernooileider en voorzitter van het organisatie team.

“Het zijn er bijna 30% meer als vorig jaar en toen werd er al een record gebroken. We starten daarom het toernooi al in het voor weekend en wel op zaterdag 22 augustus”.


Compleet gerenoveerd

Dagelijks zullen er op het compleet gerenoveerde park en paviljoen wedstrijden worden afgewerkt met single partijen in een afvalsysteem voor Dames en Heren in de categorieën 4 tot en met 8.

De Gemengd Dubbel heeft zelfs een categorie 3 tot en met 8 en in de Dames en Heren Dubbel wordt in categorieën 4 tot en met 8 gespeeld.

In de meeste Dubbel categorieën wordt er ook nog in een leeftijd categorie gespeeld van 17+ en 35+.


Programma

In de weekenden wordt er vanaf 9.00 uur tot 19.00 uur gespeeld en op de midweekse dagen wordt om half zes gestart en gaan de laatste partijen om half tien de baan op.

De finalisten worden op zondag 30 augustus gehuldigd.


Slag inhalen

“Tijdens de afgelopen edities is er scherp, prestatief en fanatiek getennist in sportieve harmonie” voegt Lara Onrust van de wedstrijdleiding er nog aan toe.

“Dat zal nu zeker niet anders zijn want vele tennissers willen graag hun slag inhalen na de lange periode zonder competitie en toernooien.”


Publiek welkom

Na gedane arbeid is het goed vertoeven in het paviljoen of op het terras voor een heerlijke nazit. Uiteraard is ook het publiek van harte welkom op ons prachtig park aan de Baarlebossche in Oudenbosch.

Iedere dag is er iets nieuws te beleven gebaseerd op landen thema’s.


Preventieve maatregelen

In overeenstemming met de algemene Covid-19 richtlijnen, de aanbevelingen van de KNLTB en de horeca protocollen zijn er preventieve maatregelen van kracht waar u in het dagelijks leven ook reeds bekend mee bent.[n]