Stapje voor stapje.
Stapje voor stapje. eigen

Zomerse update
Pullingteam Rocky

HOEVEN - Graag hadden we u wekelijks onze resultaten en verslagen na de wedstrijd van het weekend toe laten komen, maar helaas zitten wij nog steeds in de corona vakantie m.b.t. wedstrijden.


Natuurlijk zijn we bezig Rocky te updaten en worden er aanpassingen aangebracht die we op ons lijstje hadden staan.


Herinneringen op Facebook veroorzaakt heimwee kriebels


Maar de herinneringen, net als degene die afgelopen weekend voorbij kwam op Facebook, de overwinning in Lochem en de spanning die hierdoor in de top van het klassement ontstond, dan komen toch de heimwee kriebels naar de wedstrijden.

Stilzitten doen we niet, zoals hierboven al aangegeven. Rocky wordt op dit moment rustig opgebouwd en diverse bekabeling veranderd en omgelegd, ook de sensors met bekabeling zijn in de revisie gegaan en zijn weer opnieuw aangebracht.

Op Facebook heeft u ook de vorderingen kunnen volgen van onze Kubota RTV. De onderdelen die gemaakt zijn en wat nog te gebruiken was, is als pakket naar straalbedrijf Johan van Dijk (één van onze sponsors) gebracht ter behandeling.


Mini Rocky

Afgelopen weekend kregen we het bericht van René Freimann dat hij aan een, onder strenge Corona regels georganiseerde, micropulling wedstrijd had deelgenomen.

Helaas heeft hij balans problemen en in beiden runs kwam hij buiten de baan met als resultaat diskwalificatie. De oorzaak is dat na de nieuwbouw van zijn Rocky de balans iets is verschoven, geen goede seizoenstart, maar René kennende gaat hij er de komende 5 weken voor het Europees kampioenschap alles aan doen om daar een goed resultaat neer te zetten.


Verloting

Op Facebook hebben we al aandacht besteed aan de speciale verloting (met mooi prijzenpakket) die we gaan houden voor Stichting Join4Energy. Deze stichting zet zich in tegen de strijd van Energy-stofwisselingziekte en zamelt geld in voor medicijn onderzoek. In de tractorpullingsport is deze stichting bekend door Matthias en Gert Gerritsen, kijk ook eens op www.join4energy.nl voor meer informatie.

U kunt loten kopen via een Messenger bericht op onze Facebookpagina of via een email (l.rochus@chello.nl) met gegevens als naam en 06 nummer voor een betaalverzoek.

Donaties zijn ook heel hartelijk welkom, al de inkomsten van deze actie gaan volledig naar deze stichting, geregeld zal er op facebook een update zijn.


Prijzenpakket

Het prijzenpakket bestaat op dit moment uit: 1e prijs een Rocky legpuzzel en een Rocky T-shirt. 2e prijs een Rocky Hoodie 3e prijs een Rocky zonnebril (en onze Merchandise man kennende zal er nog wel iets als verrassing in het pakket gedaan worden).


De zomer in met de Rocky armband

De Rocky International Harvester paracord armbanden zijn nog leverbaar! Diverse kleurstellingen en types zijn leverbaar. Heeft u interesse in een armband, via Facebook of mail (l.rochus@chello.nl) kunt u ze bestellen.[n]