Hennie Visser in haar nieuwe praktijkruimte. Foto:Johan Wagenmakers
Hennie Visser in haar nieuwe praktijkruimte. Foto:Johan Wagenmakers Foto: Johan Wagenmakers

Bij Hennie Visser zijn uw voeten in goede handen

OUDENBOSCH - In 2004 is medisch pedicure Hennie Visser (59) haar praktijk Hennie Visser Voetverzorging aan de Kreekdijk in Standdaarbuiten gestart. Sinds 2012 heeft ze tevens een vestiging in Oudenbosch. Na jarenlang in de Polderstraat te hebben gezeten is ze begin deze maand verhuisd naar een locatie aan de Industrieweg, waar ze haar klanten nóg hartelijker kan ontvangen en nóg deskundiger van dienst hoopt te zijn.


DOOR JOHAN WAGENMAKERS


Hennie Visser is oorspronkelijk afkomstig uit Dubbeldam en kwam zo’n dertig jaar geleden in het Brabantse land terecht. “Eerst hebben we een tijdje in Oudenbosch gewoond en sinds 1999 wonen we in het buitengebied van Standdaarbuiten.” Haar ideaal was om schoonheidsspecialiste te worden, maar dat was bij haar thuis financieel niet haalbaar dus is ze de administratieve kant opgegaan. “Na 25 jaar op kantoor en een aantal fusies overleefd te hebben, was ik toe aan iets anders,” zegt ze. “Eerst wilde ik toch die opleiding voor schoonheidsspecialiste volgen, maar er werd aan mij gevraagd of pedicure worden niet verstandiger was. Met een avondopleiding en de nodige vervolgcursussen ben ik zo in het vak gerold.”


Verhuisd

Naast haar praktijk aan huis in Standdaarbuiten heeft ze sinds 2012 tevens een vestiging in Oudenbosch. “Deze was in de Polderstraat, maar sinds drie weken ben ik verhuisd naar de Industrieweg 5. De praktijk in Standdaarbuiten blijft gewoon aan hoor,” benadrukt ze. “Alleen in verband met Covid-19 doe ik alle behandelingen nu op de nieuwe locatie.” Het werk als pedicure vindt Hennie heel erg leuk. Het met mensen omgaan en klachten wegnemen is daarbij haar drijfveer. “Klanten weten mij wel te vinden of worden doorverwezen door de huisarts en podotherapeut. Iedereen is bij mij van harte welkom. Als iemand met flinke klachten tevreden naar huis gaat dan ben ik óók tevreden. Hoe moeilijker het is, hoe leuker ik het vind. Dat is mijn uitdaging.”


Gespecialiseerd

Als medisch pedicure is Hennie onder meer gespecialiseerd in de behandeling van diabetische- en reumatische klachten. Voor nagelbeugeltechniek, orthesiologie, anti-druktechniek en het behandelen van kalknagels bent u bij haar dan ook aan het juiste adres. Met het verwijderen van eelt, het behandelen van likdoorns en het aanpakken van allerlei nagelproblemen biedt Hennie ook een helpende hand. Hennie Visser Voetverzorging is aangesloten bij branchevereniging Provoet en heeft alle door de branche erkende vakdiploma’s in huis. Afhankelijk van de verzekering worden bepaalde behandelingen deels door de ziektekostenverzekeraar vergoed. Bij Hennie Visser zijn uw voeten in goede handen[n]