Afscheidswedstrijd Ad Havermans bij KV Juliana

OUDENBOSCH - Het is lange tijd stil geweest rondom KV Juliana. Door Corona kwam het sporten zelf stil te liggen, maar natuurlijk hebben mensen binnen de club niet stil gezeten!


Het clubhuis heeft een metamorfose gehad. Er is heel hard gewerkt en het resultaat mag er zijn, een clubhuis om trots op te zijn!

Langzaam worden de trainingen en oefenwedstrijden opgepakt.


Speciale wedstrijd

Aanstaand weekend staat er een speciale wedstrijd op het programma, de afscheidswedstrijd van Ad Havermans. 50 jaar heeft Ad gecoacht, een hele mijlpaal waar wij als club trots en dankbaar voor zijn. Zaterdag om 15.30 uur is er een wedstrijd tussen oud-spelers die onder Ad gespeeld hebben en het huidige 3e, waar Ad het vorige seizoen abrupt mee is geƫindigd door Corona.

U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken naar deze wedstrijd. Onze vereniging heeft voorzorgsmaatregelen genomen rondom Corona en zijn er filmpjes opgenomen waarin wordt uitgelegd wat de maatregelen zijn en wat er van sporters en supporters verwacht wordt.

Wij gaan er van uit dat iedereen zich aan deze maatregelen houdt, zodat iedereen zich prettig voelt om te sporten en te supporteren!


Vol programma

Naast de afscheidswedstrijd van Ad, is er zaterdag een vol programma voor jeugd en senioren.


Informatie

Voor het programma, meer informatie en weetjes kunt u kijken op kvjuliana.nl[n]