Winst voor Hoeven 1

HOEVEN - Ondanks alle coronaperikelen is de bekercompetitie gestart. Het was de 1ste serieuze wedstrijd van het seizoen op ons sportpark. Tegenstander was 4de klasser Breskens.

Hoeven had veel geblesseerde spelers.
De voorbereiding is eigenlijk nog aan de gang en spelers hebben dan toch snel last van spierblessures en allerlei pijntjes. Goed dat we een brede selectie hebben en dus ook andere spelers inpasbaar zijn.

Eerste helft
Het 1ste kwartier was Breskens veel aan de bal tot de 16 meterlijn. Hoeven verdedigde stug. Hoeven voetbalde wind mee.
In de 26ste minuut loste Danny van Nijnatten een afstandsschot van 20 meter. De keeper kon de bal niet goed verwerken. Daardoor kwam Hoeven op voorsprong. Net voor rust kreeg Hoeven en strafschop. Teun van de Water schoot de bal hoog over. Na rust paste de trainer enkele wissel toe.

Tweede helft
Hoeven was de 2de helft de bovenliggende partij en creƫerde voor zichzelf veel kansen. Die werden helaas niet goed benut. Het was Roy Castelijns die in de 68ste minuut de 2-0 aantekende.
In de 90ste minuut maakte Breskens nog de 2-1. Hoeven trapte af en rechterspits Erwin Roks maakte een aanval koelbloedig af.
Met een 3-1 stand werd de wedstrijd beƫindigd.

Derde bekerwedstrijd
Hoeven speelt volgende week uit tegen Graauw en dan wordt de 3de bekerwedstrijd gespeeld op dinsdag 8 september a.s. 20.00 uur thuis tegen Vivoo.[n]