Finale partij op druk bezet OTC Open toernooi. FOTO PETER BRAAKMAN
Finale partij op druk bezet OTC Open toernooi. FOTO PETER BRAAKMAN Peter Braakman

Geslaagd 17e OTC Open toernooi in Oudenbosch

OUDENBOSCH - Deze week is er op de tennisbanen van OTC een open toernooi gehouden in de klasse 3 tot 8, waarbij zowel enkelspel, als heren- en damesdubbel en als gemengd dubbel werden gespeeld.


“De inschrijvingen waren enorm en in totaal deden er 366 personen aan het toernooi mee en werden er 356 wedstrijden gespeeld” aldus een enthousiaste Ton Dorresteijn toernooileider, “de hele week is er tot middennacht gestreden op de 10 tennisbanen van OTC met als hoogtepunt de finale partijen op zondag 30 augustus”. Ondanks de weersvoorspellingen van de Buienrader waren de weergoden ons goed gezind en zijn alle partijen in de buitenlucht afgewerkt.

Winnaars
Het was een bijzonder sportief en geslaagd 17de Open toernooi waarin tennissers uit de hele regio West-Brabant vertegenwoordigd waren. “De partijen waren van bijzonder hoog niveau waar de vele toeschouwers zichtbaar van genoten hebben” voegt voorzitter Mario Stolker nog toe vlak voor hij overgaat op de prijsuitreiking en huldiging van de winnaars.

De Finalisten in de hoogst gespeelde categorieën zijn: Gemengd dubbel 3: 1ste Birgit Schijvenaars/Gijs Kerremans; 2de Klaas/Lara Onrust; Heren enkel 4: 1ste Diek Wijnen en 2de Jeroen Verraers; Heren dubbel 5: 1ste Martijn Kouters en 2de Tim Anthonissen; Dames enkel 7: 1ste Willeke van de Sanden en 2de Mary Loise Turay; Dames dubbel 6: 1ste Irghin Bröking/Saskia Jorissen en 2de Manon van Gastel/Saskia Wouts.

Paviljoen
Op zondag 6 september om 15,00 uur zal het vernieuwede paviljoen worden geopend door wethouder van sportzaken van de gemeente Halderberge Hans Wierikx, waarna in het paviljoen een tentoonstelling van meer dan “150 oude foto’s” en een film uit de jaren 1974 en 1979 te bekijken zijn.

Demonstratiewedstrijd
Om 16.00 is er een demonstratie wedstrijd van een herendubbel door tennissers uit de top van Nederland, Yarich Verwater, Daniel de Jonge, Guy den Ouden en Julian Prins. Vanaf 17.00 uur is er nog een nazit tot 18.00 uur.[n]