Fysiek bridgen Halderberge
tijdens competitie

OUDENBOSCH - Met de gedachte om het fysiek bridgen aan alle leden van de Halderbergse bridgeclubs aan te bieden hebben enkele bridgeclubs het voortouw genomen dit te realiseren. Het is goed te constateren dat maandagavond j.l. een start is gemaakt met de invulling van dit initiatief.


In Fidei et Arti te Oudenbosch is de eerste kennismakings wedstrijd van de tBridgecompetitie gespeeld. Dat de bridgers op dit initiatief zaten te wachten getuigd het aantal deelnemers wel. Uiteraard voorschriften van RIVM. Hiervoor bestaat een uitgebreid protocol dat wordt gehanteerd. Hierin staan alle gedragsregels die gevolgd dienen te worden. De deelnemers werd gevraagd vooraf hier kennis van te nemen.


Competitie
Deze eerste wedstrijd gold als een try-out en is de trigger van een Bridgecompetitie die (voorlopig) doorloopt t/m eind december 2020. Het resultaat van deze eerste wedstrijd blijft buiten bedoelde competitie. Pas 14 september 2020 start de echte competitie. Deze competitie wordt gespeeld met het NBB-rekenprogramma en kent een voortschrijdend gemiddelde. De competitie start met een A-lijn. Afhankelijk het aantal deelnemers kan een B- resp. C-lijn toegevoegd worden. Na elke wedstrijd wordt een resultaat berekend dat op de website van de deelnemende bridgeclubs wordt geplaatst. Deelname Iedereen die zich heeft aangemeld is en blijft deelnemer van deze competitie. U hoeft zich maar éénmaal aan te melden. Wilt u ook meespelen: dhr. Piet v.d. Sanden, pvdsanden@kpnplanet.nl. Op websites van B.C. Oudenbosch en B.C. Ups & Downs meer info.[n]