Hockeycompetitie gaat nu ook van start

OUDENBOSCH - Afgelopen zaterdag konden alle meisjes en jongens eindelijk weer beginnen met de veldcompetitie. De resultaten waren heel wisselend.

Het MIX-F team speelde als 1ste thuis tegen Push. Het werden leuke wedstrijdjes met veel publiek en ook enthousiaste coaches. Ieder team speelt 2x 20 minuten en de score kan flink oplopen. Uiteindelijk was Push wat sterker en won met 24-17.

Overige teams
JD1 speelde voor het eerst als 11-tal tegen het 2de jaars D-team van DDHC. Dat was in het veld niet te merken want onze jongens waren veel sterker. Na een 8-0 voorsprong was DDHC heel blij dat zij toch nog 1 x konden scoren.
MB2 was net wat sterker dan Tempo B4 en won met 2-0. MD1 daarentegen was veel te sterk voor Tempo D3. Na een stroef begin was er voor Tempo geen houden aan en werden zij met 14-0 verslagen. De meest enerverende wedstrijd thuis was die van MA2 tegen Made A3. Na een 1-0 voorsprong zorgde Made toch nog voor een 1-1 ruststand. Na rust liep Made uit en zag het er tot vlak voor tijd slecht uit voor MA2. Door 2 uitvallen in de laaste 5 minuten,waarvan 1 vrijwel in het eindsignaal wist MA2 door 2 doelpunten van Ronja een 3-2 achterstand in een 4-3 zege om te buigen.
JB had veel invallers uit JC1 nodig om de wedstrijd tegen Gilze Rijen te spelen. Beide teams deden niet voor elkaar onder. Ruststand 1-1 maar in de 2de helft toch nog de winnende treffer van JB1. MD2,ook voor het eerst op een heel veld,speelde goed maar DDHC was sterker en won met 4-0. M6E1 won met 8-0 van Liberty en J6E1 verloor met 2-1 van Tempo. JC1 kon niet winnen van Berkel Enschot C13-1) en MC1 verloor met 4-0 van Breda C5. Ook MB1 verloor,het werd tegen Etten Leur B5 een 3-2 nederlaag. Maar MA1 kwam met een 6-0 overwinning tegen Walcheren A4 terug uit Zeeland.