Startzondag Protestantse gemeente in het Arboretum

OUDENBOSCH - Een half jaar lang konden we vanwege corona niet samen komen. Nu kunnen we, in aangepaste vorm, wel weer bij elkaar komen! Op zondag 13 september om 10.30 uur hopen we op goed weer, omdat we dan als start van het nieuwe seizoen samen komen in het Arboretum!


Dat betekent dat iedereen welkom is, er zijn geen beperkingen in aantal mensen dat kan komen. Wel houden we ons uiteraard aan de geldende coronaregels qua afstand etc. De stoelen zullen op gepaste afstand van elkaar geplaatst worden. Ook als u geen regulier kerkganger bent/was, bent u welkom! Een goed moment van bezinning!


Viering
Tijdens deze viering in de Openlucht, kunnen we samen zingen, maar ook luisteren naar zang! Ben van Es zal een aantal liederen voor ons zingen, waaronder het bekende lied : ‘You lift me up’. Een geliefd nummer bij jong en oud. Na afloop drinken we zelf meegebrachte koffie met een cup cake of muffin!
Ook voor de kinderen is er een programma. We hopen dat veel jongens en meisjes van 4 jaar en ouder er zullen zijn!


Aanmelden
Het is wel nodig u even aan te melden. Mochten we vanwege het weer niet in het Arboretum terecht kunnen, dan laten we het u de zaterdag er voor weten. Alternatief zal dan zijn de kerk aan de Fenkelstraat en Pastorije.
U kunt zich nu al aanmelden bij Ben van Es: diaconie.pknoudenbosch@solconmail.nl of telefonisch bij onze scriba Janny van der Kruijk: 0165-311912.
Wees welkom voor deze bijzondere bijeenkomst.[n]