Pullingteam Rocky op
Powerweekend test & tune

HOEVEN - Op zaterdag 12 en zondag 13 september gaat Powerweekend live met "The worlds most powerful livestream"! Meer dan 100 machines uit 15+ verschillende klassen zullen op de banen van het Made's Powerweekend staan om hun krachten te meten.


Zorg dus dat je het weekend van 12 en 13 september klaar zit om de sterkste machines ter wereld over je beeldscherm te zien gaan. Let op: Powerweekend Test & Tune is een online evenement. Het is niet mogelijk om op het Powerweekend terrein te komen. Het terrein is volledig afgesloten. Om de livestream te bekijken heb je een ticket nodig: www.powerweekend.nl.


Join4energy

Vorige week dinsdagavond kon u, na een kijkje in de keuken (werkplaats) en info, live de bekendmaking meemaken van het opgehaalde bedrag van €380,00 voor Join4energy. Wij willen hierbij iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan dit fantastische bedrag. Na het onthullen van het bedrag was het tijd voor de verloting van de door het team geschonken prijzen: 3e prijs Nel Huijbregts, 2e prijs Wouter Pasman 1e prijs was voor Craig Armfield.


EK 2020 Micropulling Anholt
Onder strenge regels is afgelopen weekend het Europees kampioenschap gehouden in Duitsland.

Eindelijk kon René Freimann met zijn mini Rocky na weken bouwen en verbouwen aanhaken aan de sleepwagen.

Met een totaal vernieuwde setting was zijn afstand net niet genoeg voor het podium en behaalde hij een 4e plaats.

Met al de verbouwingen, aanpassingen en settings die waren veranderd een hele mooie prestatie om trots op te zijn.

Wij als team feliciteren René hierbij met dit resultaat.[n]