Jari Voeten kroonde zicht tegen Ria W als matchwinner! FOTO IRIS SCHOUW
Jari Voeten kroonde zicht tegen Ria W als matchwinner! FOTO IRIS SCHOUW Iris Schouw

Victoria’03 maakt het na rust af met winst tegen Ria W

OUDENBOSCH - Thuis tegen Ria W, stond er voor ons eerste elftal op het programma op een zonovergoten voetbalzondag. Na de winst in de eerste wedstrijd op Corn Boys, kon vandaag een grote stap in de richting van de volgende ronde worden gezet door het team van Danny Mathijssen.

In de eerste helft was het zoeken naar hoogtepunten. Voor het echte spektakel moesten we na rust kijken. Nog maar net klaar met de thee was het raak! Jari Voeten knalde de 1-0 op het scorebord! Een doelpunt dat Victoria’03 bevrijdde! Nog geen twee minuten verder rondde Pieter van Etten een 1-op-1 keurig af: 2-0! Een kwartier voor tijd leek Jari Voeten bijna zijn tweede te maken! Leek, want volgens scheidsrechter Swaanen, ging de bal via de lat niet in zijn geheel over de doellijn heen. Later kroonde Jari Voeten zich alsnog tot man of the match, door na een schitterende solo, de bal af te leggen op Pieter van Etten, die de bal in het netje liet ploffen: 3-0! Het slotstuk van de middag kwam van Björn Verwater die voor de 4-0 zorgde. Victoria’03 stapte als winnaar van het veld en kan zich opmaken voor het slotstuk van de groepsfase van de beker: donderdag 17 september tegen METO.

Veel seniorenteams uitgebekerd
Victoria’03 2 wist een vriendschappelijke wedstrijd van vv Schijf 2 te winnen! In de eerste helft viel het enige doelpunt van de wedstrijd: een speler van vv Schijf schoot onfortuinlijk in zijn eigen doel: 1-0 voor de ploeg uit Oudenbosch. Victoria’03 3 verloor nipt van Rimboe 2 (0-1) en is daardoor uitgebekerd. Victoria’03 5 verloor met 1-11 van Hoeven 4. Het vierde wist deze Halderbergse derby wel te winnen van Hoeven 3: 3-0. Ook het zesde kreeg veel tegendoelpunten om de oren: DIOZ 3 was met 13-1 te sterk. Ook bij het zevende was het niet om over naar huis te schrijven: De Schutters 4 won met 8-1. Bij de dames is het, ondanks de 2-1 nederlaag tegen NVS VR1, bloedstollend spannend in de poule! Na 2 bekerwedstrijden hebben alle vier de ploegen 3 punten verzameld. Zondag is het erop of erover!

JO19-1
De JO19-1 van Victoria’03 speelde deze voetbalzaterdag een ontzettend spannende wedstrijd tegen de JO19-1 van Seolto. Op een zonovergoten veld, hoefde het aanwezige publiek zich niet te vervelen! Na 5 minuten stond de 1-0 al op het bord! Luuk de Jong rondde keurig af uit een corner: 1-0. Direct na rus was het wel raak voor de oranje hemden… Vanaf 11 meter werd de 1-1 binnen geschoten.
De JO19-1 gaf niet op! Luuk de Jong schoot een bal van 18 meter snoeihard in het doel: 2-1! Zijn tweede van de middag. Seolto voerde de druk op de Oudenbosche verdediging verder op, maar de verdediging hield goed stand en kreeg daarbij hulp van een aantal goede reddingen van keeper Thomas Kranendonk. Net op tijd wist scheidsrechter van Ham af te fluiten, waardoor de punten in Oudenbosch bleven! Door deze drie punter kan de JO19-1 “overwinteren” in de beker! Winst tegen DEVO JO19-1 thuis, is komende zaterdag noodzakelijk!

JO
Bij de JO15-1 stuurde Baronie JO15-7 met een 11-0 nederlaag naar huis! De wedstrijd van de JO15-2 tegen Boeimeer werd helaas afgelast...
De JO13-1 legde tegen Virtus JO13-1 een hele goede wedstrijd op de mat: 5-3 overwinning.
De JO13-2 ging misschien nog met het lekkerste gevoel naar huis! Die wisten een spannende derby met 2-3 van SC Gastel te winnen![n]