logo Graag Gedaan
logo Graag Gedaan Graag Gedaan

'Graag gedaan' Help ons anderen te helpen!

HALDERBERGE - De vrijwilligers van “Graag Gedaan” willen de inwoners van Halderberge graag helpen als men bepaalde zaken en klusjes zelf niet (meer) kan doen! En men geen beroep (meer) kan doen op de directe omgeving.


Bijvoorbeeld bij zaken zoals:

- Vervoer met begeleiding naar (en desgewenst bij) huisarts of specialist in het ziekenhuis*? Klusjes in en om de woning en tuin
- Boodschappen doen, samen met u of voor u
- Kleine aanpassingen in uw woning
- Helpen met het bijhouden van uw administratie, invullen formulieren
- Uitleg van het gebruik van computer / tablet en het oplossen van problemen


Vrijwilliger
“Graag Gedaan” is op zoek naar mensen, die zich als vrijwilliger willen inzetten voor hulp aan hun medemens. Hierboven een overzicht van de verschillende werkzaamheden en aandachtsgebieden. U maakt zelf uw keuze ten aanzien van het werkgebied.

Het betreft in beginsel een paar uur per “klus”, in periodes, op dagen en tijden, ochtenden of middagen die u schikken. U zit dus nergens aan “vast”. U bepaalt.

Als u vrijwilliger wilt worden van of vrijblijvend nadere informatie wilt over “Graag Gedaan” en ons mee wilt helpen anderen te helpen, bel dan onderstaand telefoonnummer. Of bezoek onze website: http://www.graaggedaan-halderberge.nl/vrijwilligers-gezocht

Bel: 0165-31 31 00 (ma/vr en vraag naar “Graag Gedaan”)

“Graag Gedaan” is een initiatief van de SOH en wordt gesteund door de Gemeente Halderberge en Surplus Welzijn.[n]