Mooie overwinningen MIXF en J6E1 bij de hockeyclub

OUDENBOSCH - J6E1 heeft maar net genoeg spelers en als er dan zieken zijn hebben zijn een probleem. Vandaar dat er zaterdag 2 meisjes meededen (Fientje en Guusje) en zij deden dat heel goed.

Het team was veel sterker dan Tempo 3 en daardoor had keeper Victor heel weinig te doen. De jongens/meisjes waren dan ook heel blij met de 6-0 zege!

Het nieuwe MIX F team speelde uit tegen Gilze Rijen 1 en dat werd een spannende wedstrijd die met 9-8 door de meisjes en 1 jongen werd gewonnen!

M6E1 sterker dan Gilze Rijen

M6E1 was sterker dan Gilze Rijen E1 en won met 8-0.

MD2 deed erg hun best tegen een veel te sterk Olympia D1. Toch waren er in de 2de helft kansen om te scoren maar het lukte niet. Olympia won met 11-0.

MC1 won met 3-0 van Prinsenbeek C4. MC1 was sterker maar had wat moeite om de kansen te benutten.

Mooie overwinning voor MA1

MA1 tegen Olympia A2 stond lange tijd op 1-1 maar in de 2de helft liepen zij toch uit naar een 5-1 eindstand.

JC1 was niet opgewassen tegen Etten Leur/Prinsenbeek C2 en verloor met 11-3.

JD1 won ook hun 2de wedstrijd, tegen Breda D4 werd met 6-1 gewonnen. Zaterdag komt Walcheren op bezoek dat ook mede aan kop staat.

JB1 verloor met 2-1 van Breda B4 en MB2 wat net wat minder dan Prinsenbeek B3, zij verloren met 2-1.

MA2 deed het goed tegen Were Di A6 en wonnen met 4-0.

MD1 won uit tegen Zwart WWit met 5-0.

Zondag

Zondag verloor Dames 2 met 3-0 van het sterke Walcheren D3.

Dames 1 had een stroeve start tegen Liberty 4 en kwam wat ongelukkig met 1-0 achter maar met wat geluk werd het 1-1.

In de 2de helft waren de dames wat beter op dreef behalve in het benutten van een paar kansen.

Toch lukte het de dames toch nog om in het laatste deel een 3-1 overwinning te behalen.

Afgelaste wedstrijden

De Veteranen van Pelikaan waren niet in staat om een team bij elkaar te krijgen en dus werd de wedstrijd afgelast.[n]