Eerste overwinning Victoria’03 7

OUDENBOSCH - Na 321 dagen zonder overwinning, was het voor het 7e wel weer eens tijd om als winnaar van het veld af te stappen!

Het regende kansen tegen Roosendaal 9! Een voorsprong voor Victoria’03 had dan ook niet misstaan! Echter was het Roosendaal dat het gelukkigst de rust op zocht: door een (Jaja, door Jelle van Vucht) van richting veranderd schot, stond er 1-0 voor de thuisploeg op het bord.

Na rust wisten de mannen van trainer Corné zich te herpakken en de wedstrijd naar zich toe te trekken! De meer dan verdiende 1-1 kwam op naam van Pascal van Loon, op aangeven van Bjorn Kuijstermans. Niet veel later leek de in de wedstrijd gestoken energie voor niets te zijn geweest: Roosendaal kwam na een snelle counter op 2-1. Gelukkig wist Bjorn ook nog het net te vinden, ondanks dat hij de titel “assistkoning” ook niet graag aan zich voorbij laat gaan: 2-2. Het vertrouwen bij het zevende groeide en de creatieve spelers kregen nog meer ruimte! Het slotstuk van de ochtend en de winnende voor het zevende lag op de voet van Bas Vervloed, die een ongekende teamprestatie bekroonde met een driepunter. Vanaf 30 meter schoot hij de bal 4 minuten voor tijd schitterend in het doel: 2-3 overwinning!

Victoria '03 2

Het 2e was ook in Roosendaal te vinden, maar dan voor een vriendschappelijke wedstrijd! Na een 2-1 achterstand (goal Jordy van Dam) wist de ploeg zich in de wedstrijd te knokken en had het betere van het spel, maar kreeg de domper van de 3-1. Veerkrachtig zoals het tweede is, werd de rug gerecht en werd een gelijkspel uit de pot gesleept dankzij twee goals van Tommy-Li. Eindstand: 3-3!

Andere elftallen

Het 3e had een vrije dag. Het 4e wist ook een vrije zondag bij elkaar te voetballen! Jammer genoeg betekende dit wel een 4-1 nederlaag tegen Unitas’30, goal Dennis Tevel. Het 5e wist het netje niet te bollen, SVC wel: 6-0 overwinning voor de ploeg uit Standdaarbuiten. Het 6e hield de schade beperkt: 0-3 voor BSC 8. De dames zouden bij een 8-0 overwinning op FC Moerstraten de volgende ronde van het bekertoernooi bereiken. Echter bleef het steken op een 1-1 gelijkspel, dankzij Romy die vanaf 11 meter binnenschoot.

Ongekend veel doelpunten bij de jeugd

De JO19-1 was vrij dit weekeind, na een late afmelding van DEVO. Desondanks kon er toch gejuicht worden vanuit de woonkamer! Concurrent in de bekerpoule DSE verloor, waardoor de JO19-1 aan een overwinning op 22/09 genoeg heeft om de volgende ronde van de beker te bereiken! De JO15-1 speelde een vermakelijke wedstrijd tegen Alliance: 4-1 overwinning! De liefhebbers van héél veel doelpunten moesten bij de JO15-2 zijn! 4-16 stond er tegen EBOH op het scorebord! De JO13-1 had kansen genoeg om te winnen, maar zag Moerse Boys met de punten naar huis gaan(0-1). De JO13-2 moest de meerdere erkennen in BSC: 0-3. De JO11-1 deed de teamnaam van vorig jaar eer aan: 1-10. En de spannendste wedstrijd van de voetbalzaterdag stond op naam van de JO11-2. Tegen Kruisland vielen de doelpunten als rijpe appelen! Lang ging het gelijk op, het stond op een gegeven moment zelfs 7-7! In de laatste 5 minuten werd het afgemaakt: 9-7 overwinning!

Programma Victoria’03 1

Al vroeg in het seizoen staan er twee ontzettend belangrijke wedstrijden op het programma voor het eerst van Victoria’03! Komende donderdag staat om 19:30 uur de bekerwedstrijd tegen METO op het programma, bij winst wordt de volgende ronde bereikt! Drie dagen later staat de seizoensouverture op het programma tegen concurrent Terneuzen.[n]