Winst jongste jeugd en senioren HC Oudenbosch

OUDENBOSCH - Het was een goed weekend voor de jongste jeugdteams van Hockeyclub Oudenbosch. Het MIX F-team was na de kleine overwinning van vorige week nu veel sterker dan Etten Leur F5 dat wel een aantal heel jonge speelsters had.

Ons team had in drie kwarten weinig moeite met de tegenstander, alleen in het laatste kwart was het spannend. De uitslag was duidelijk,19-3 voor ons team.

J6E1 speelde een spannende wedstrijd tegen Push 3 en wist alweer te winnen, nu met 2-1.

M6E1 is heel sterk aan het spelen, in Teteringen wonnen zij met 7-1 van het 2de team, zij hebben nog niet verloren.

Ook MD1 en JD1 zijn nog ongeslagen, MD1 had veel kansen nodig in de 1ste helft en scoorde maar 1 tegen Goes D2, na rust veel aanvallen en toch nog 4 doelpunten. Goes kwam niet in de buurt bij keepster Suze.

JD1 won met 4-1 van Walcheren D1,een prima resultaat voor het team dat uit de E8 overkomt.

MD2 haalde tegen Push 11 uit en wonnen hun 1ste wedstrijd met maar liefst 15-1.

MC1 redde het niet in Zierikzee en verloor met 2-0 van HSB C2.

Ook JC1 verloor, Breda C4 was met 6-3 te sterk.

MB1 won met 11-0 van Zevenbergen B1 maar toch ging het niet altijd even gemakkelijk.

MB2 won thuis met 6-0 van Etten Leur B6, pas in de 2de helft liep de score op.

JB1 kon de 1-1 stand niet tot het einde vasthouden, Olympia B1 was heel blij met de winnende treffer.

MA1 had een zware wedstrijd uit tegen Etten Leur A4, het werd 1-1 en dus blijft MA1 op doelsaldo nog 1ste.

MA2 speelde thuis een hectische wedstrijd tegen DDHC A3. Het was een vaak onvriendelijke wedstrijd waarbij de coaches van DDHC zich soms wat vervelend lieten gaan. Het bleef lang 2-2 maar MA2 maakte in het laatste deel toch nog de winnende treffer. Ook voor de fluiters was deze wedstrijd door het vele commentaar heel lastig fluiten, soms vergeet men dat zij hun tijd opofferen om de teams fijn te laten spelen.

Zondag wonnen de 3 seniorenteams hun uitwedstrijd. De Veteranen waren te sterk tegen het altijd lastige team Push E, zij wonnen met 5-1.

Dames 1 won ruim van Prinsenbeek 3, het werd 4-0.

Dames 2 redde het net tegen Mistral 1 en won met 1-0.

A.s.zondag weer 3 thuiswedstrijden waarbij de wedstrijd van Dames 1 tegen Rapid 3 altijd lastig is voor onze dames.[n]