Pubquiz en films in Fidei et Arti

OUDENBOSCH - Onze deuren zijn weer geopend! Vele activiteiten zijn opgestart, uiteraard volgens de RIVM- maatregelen. Ook de films en de pubquiz gaan weer beginnen. Reserveren voor zowel de films als de pubquiz is verplicht.


Jeugdfilm: Trolls Wereldtour (6+)

Op woensdag 30 september om 14.30 uur draaien we de film ‘Trolls Wereldtour’.

Dit is het vervolg op de hitfilm Trolls. In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.


Film: Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Op woensdag 30 september om 20.00 uur draaien we ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’.

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terugkomt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.


Pubquiz

Op vrijdag 2 oktober om 20.30 uur is het weer tijd voor de Pubquiz! Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet u het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen! In verband met Corona-virus mogen teams uit maximaal 4 personen bestaan. Er wordt gebruik gemaakt van zowel zaal 2, 3 en de Theaterzaal.

Reserveren: www.fideietarti.nl.[n]