Concordia Florebith pakt de (wedstrijd)boog weer op

OUDENBOSCH - De Handboog-competities zijn weer gestart van het seizoen 2020-2021. Na een voor iedereen moeilijke periode van Covid-19, mogen we eindelijk weer.


Dertien Leden van handboogvereniging Concordia Florebith uit Oudenbosch zijn begonnen met de indoor competitie Indoor in het 3-pijlen systeem. Nog steeds is het virus niet onder controle en moeten we de competitie met aanpassingen schieten. Gingen we voorheen altijd naar de omliggende vereniging in Roosendaal en Schijf, om op toerbeurt de wedstrijd te schieten, nu schiet iedere vereniging van de afdeling de wedstrijd op hun eigen accommodatie. Natuurlijk met in achtneming van de onderlinge afstanden en hygiëne-protocollen. Ondanks dat was het toch weer goed om de boog in wedstrijdverband ter hand te nemen.

De volgende score kwam na 30 tellende schoten (10x3 pijlen) op de borden: In de Discipline Compound: Arjan van Doorn 268 punten; Yoeri Jansen 258 punten; In de discipline Recurve: Jack Elst 265 punten; Donnie Ossenblok 264 punten; Ad van Domburgh 247 punten; Johan Rockx 241 punten; Niels Elst 229 punten; Alex de Kreek 199 punten; Arlon Staffeleu 149 punten; Yara Bedaf 130 punten; Ashwin Kandiah 126 punten; In de discipline Bare Bow (alle type bogen zonder richt- en hulpmiddelen): Patricia van Hees 156 punten; In de discipline Long Bow (houten boog zonder richt- en hulpmiddelen): Jack van Domburgh 185 punten

Al met al een mooi begin, maar voor iedereen voldoende ruimte voor verbetering. Nog 6 wedstrijden te gaan in deze competitie.


De Grote Clubactie

We zijn de afgelopen week ook gestart met de verkoop van loten voor de Grote Club Actie. Dit om een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van een nieuw Clubgebouw. Dus komt er iemand van onze vereniging aan uw deur, of u krijgt een berichtje via E-mail of Watts-app, bedenk dan dat uw hulp meer dan welkom is om dit project te doen slagen, alle beetjes helpen en vele beetjes kunnen net genoeg zijn voor een geweldig eindresultaat! Alvast bedankt.


U bent welkom

U kunt maandag, dinsdag en/of donderdag altijd een kijkje komen nemen op onze huidige locatie aan ´t Groene Woud 33 C in Oudenbosch. Maandag is het Kruisboogschieten bij Kruisboogvereniging St. Sebastiaan, op dinsdag en donderdag Handboogschieten bij Concordia Florebith.[n]