Goed resultaat voor JC1 en MD2 Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Uitslagen van de gespeelde wedstrijden van Hockeyclub Oudenbosch met goede resultaten voor JC1 en MD2.

JC1 speelde een prima wedstrijd tegen Warande C2, met veel inzet werd Warande weinig kans gelaten om in hun spel te komen. De 6-0 zege was dan ook volkomen terecht.

Ook MD2 speelde goed tegen Goes D3, onze meisjes waren veel sterker en wonnen met 5-0.

Overige uitslagen

M6E1 won met 11-0 van Teteringen E3, hopelijk spelen ze na de herfstvakantie in een hogere poule.

Met J6E1 gaat het ook steeds beter, nu wonnen zij met 6-2 van Teteringen E2.

In Teteringen speelde ook ons MIX F-team en zij wonnen na veel spanning met 12-11 van de F1.

JD1 heeft ook nog niet verloren, zij waren veel te sterk voor Prinsenbeek D3 (11-1).

MD1 ging naar Walcheren en dat viel niet mee, de afgelasting van die wedstrijd kwam te laat dus stonden onze meisjes daar al. Toch konden zij gelukkig nog spelen, hoewel het koud was, flink waaide, regende en hagelde. Het resultaat was toch een 12 -0 overwinning.

MC1 speelde verdienstelijk gelijk tegen Zwart Wit C6 (1-1).

B1 won uit met 6-1 van Pelikaan B3 maar MB2 verloor met 3-0 van Zwart Wit B5.

MB1 had moeite met een fel spelend Mistral B1.

Na een 1-0 achterstand kwam MB1 ver in de 2de helft op 1-1 maar ondanks een paar kansen scoorden zijn niet.

Dat deed Mistral vlak voor tijd bij een uitval wel, 2-1 verlies dus.

MA2 en Liberty A3 deelden de punten (3-3).

MA1 won met 5-1 van Tempo A5, wat onvriendelijkheden aan de kant van Tempo maakte de wedstrijd er niet beter op.

Wedstrijden zondag

Zondag speelden Dames 2 en Tempo 2 een aantrekkelijke wedstrijd met veel strijd van beide kanten.

Dames 2 kwam met 2-0 voor maar Tempo scoorde 1x tegen.

Na rust bleef de wedstrijd het aankijken waard maar doelpunten vielen er niet meer.

De Veteranen waren te sterk voor Pelikaan D, zij wonnen met 6-0 en gaven hun tegenstander weinig kansen.

Vrijdagavond om 20.00 mag het B-team van Pelikaan het in de inhaalwedstrijd om 20.00 beter doen.

Dames 1

Dames 1 wist dat de wedstrijd tegen Rapid 3 zwaar zou worden.

Het is een prima spelend team.

Toch was de eerste kans voor ons team maar een strafcorner leverde niets op.

Rapid kwam op 2-0 voordat dames 1 toch kon tegenscoren.

Het was veelal verdedigen voor de dames.

Na rust scoorde Rapid nog tweemaal en de 4-1 nederlaag viel, zeker gezien de andere uitslagen van Rapid, best mee.

'Laatste wedstrijden jeugd voor herfstcompetitie'

Aanstaande zaterdag speelt de jeugd de laatste wedstrijd voor de herfstcompetitie.

Zij spelen op 31 oktober weer, behalve MB1 (op 10 oktober om 9.00 thuis tegen Tempo).