Goed weekend voor bijna alle teams KV Juliana

OUD GASTEL - Behalve Juliana 4, pakten alle andere seniorenteams punten!

Juliana 4 speelde uit, de overige seniorenteams thuis.

Juliana 3 beet de spits af tegen ONDO 2. Vanaf het begin waren er veel scores en liep Juliana 3 na een 7-7 stand uit. Een leuke wedstrijd met een verdiende overwinning, 19-15.

Juliana 2 speelde tegen Korbis 2. De wedstrijd oogde wat langzaam, maar Juliana 2 vocht voor wat het waard was. De doelpunten vielen aan beide kanten niet gemakkelijk. In de laatste minuut leek men op een deceptie af te stevenen, maar viel gelukkig alsnog de gelijkmaker binnen! Het 1e punt voor Juliana 2 is een feit, op naar de volgende punten!

Juliana 1 speelde tegen Korbis 1. Een wedstrijd waarin Juliana goed spel liet zien en er mooie doelpunten vielen. In de 2e helft liep men weg na een 9-9 gelijkspel. 2 punten erbij, dik verdiend en een heerlijke opsteker!

Jeugd

Bij de jeugd waren er ook overwinningen te noteren en kunnen er al wat teams voorzichtig gaan kijken of er een kampioenschap in gaat zitten. Er waren overwinningen voor Juliana A2, E2, F1 en F2.

Helaas is publiek niet welkom, gezien de nieuwe corona maatregelen, wij hopen op uw begrip en dat u zich aan deze maatregelen houdt.

Op de volgende zaterdagen kunt u de kangoeroes en G’s vinden op ons veld: 3 oktober, 10 oktober, 17 oktober. De G’s trainen nog 1 weekje langer door. De kangoeroes straten om 09.00 uur, De G’s om 10.00 uur.