Het tweede kon zeven keer juichen tegen Hontenisse! FOTO MARIELLA AARSMAN
Het tweede kon zeven keer juichen tegen Hontenisse! FOTO MARIELLA AARSMAN Mariella Aarsman

Doelpuntenregen bij Victoria’03

Afgelopen weekeinde kwam de regen af en toe met bakken uit de lucht! Voor de neutrale toeschouwers, die ondanks het weer de reis naar sportpark Albano toch maakten, was het genieten geblazen! Er was een heuse doelpuntenregen!

Victoria’03 1 geeft Sprundel geen schijn van kans

Voor het eerste elftal stond de thuiswedstrijd tegen sv Sprundel op het programma. Een goede bekende, want vorig jaar werd er al een paar keer geoefend tegen de 4e-klasser. Echter mocht er van trainer Danny Mathijssen geen sprake zijn van onderschatting. Daar bleek ook geen sprake van! Al binnen 2 minuut 30 stond de 1-0 op het bord! Niemand minder dan Jules Voogt liet het netje bollen!

Na deze openingstreffer was het Victoria’03 dat heer en meester was in Oudenbosch. Voor de toeschouwers die een plek achter het doel van Coen van den Bergh hadden uitgekozen, was het hopen dat ze een verrekijker bijhadden, want aan de overkant was het af en toe genieten geblazen. Vlak voor rust zorgde Jordi Nijs ervoor dat de thee nog lekkerder smaakte: 0-2!

Direct na rust kon het klein beetje hoop dat Sprundel nog had, om drie punten mee naar huis we nemen, weer terug de ijskast in. Jari Voeten zette zijn ploeg op 3-0 en niet veel later zelfs op 4-0! Het slotstuk van de middag kwam van Brian Hellemons die aan het einde stond van een schitterende tikki-takka aanval en daarmee zijn handtekening zette onder de 5-0 overwinning!

De 1e overwinning van het seizoen! En die smaakt zeker naar meer! Komende zondag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma. Ditmaal uit tegen Schijf!

Tweede verplettert Hontenisse

Voor het tweede stond ook een thuiswedstrijd op het programma! Hontenisse 2 kwam op bezoek en werd op een grote nederlaag getrakteerd! Al vroeg in de wedstrijd kopte Mark Maas de 1-0 binnen, niet veel later zorgde Joep Timmermans voor de 2-0! Hontenisse kwam op 2-1 en dacht de wedstrijd terug spannend te maken. Arssalan Amenchar leek deze spanning weg te nemen met de 3-1, maar Hontenisse kreeg een penalty! Het was echter Tim Romijn die deze met een knappe reflex tegenhield! Niet veel later kwam Hontenisse toch op 3-2. Het tweede gaf niet op en gaf nog even gas! Arssalan Amenchar maakte zijn tweede, gevolgd door goals van Jordy Dam, Hersan Vethanayagam en Bas Vervloed! Een mooie 7-2 overwinning!

Veel goals, weinig punten bij de overige senioren

Het 3e pakte een punt tegen DIOZ! Beide teams scoorde 3x: 3-3. Het 4e had personele problemen en verzette de wedstrijd naar een van de inhaaldagen. Het 5e verloor met 7-1 van De Schutters. Het 6e verloor in Dordrecht met 4-0 van SC Emma. Bjorn Kuijstermans wist namens het 7e te scoren, echter was het team niet opgewassen tegen de talenten van R'daal: 1-9. De DAMES verloren van Schijf: 2-1 (goal Magdalena).

JO19-1 weet bekersucces geen vervolg te geven…

De JO19-1 wist de 2-0 overwinning op DEVO geen vervolg te geven in de competitie tegen SEOLTO. Het ging lang gelijk op in een aantrekkelijke wedstrijd! Kansen over en weer, maar deze werden niet afgemaakt! Direct na rust kreeg Victoria’03 de deksel op de neus, waardoor de ploeg uit Zevenbergen met de drie punter aan de haal ging: 1-0 nederlaag.

De JO15-1 won ruim van De Fendert: 0-8! De JO15-2 verloor de derby van Hoeven: 4-1. De JO13-2 verloor nipt van Virtus: 2-1. De JO12-1 won opnieuw, ditmaal van Klundert JO12-1: 3-5! De JO11-1 moest zijn meerderen herkennen aan FC Bergen: 1-9. De JO11-2 zag SVC JO11-1 met de winst aan de haal gaan: 1-2.[n]