Kinderen tijdens een Kindermiddag aan het werk bij een opdracht. FOTO FRANK VAN ANDEL
Kinderen tijdens een Kindermiddag aan het werk bij een opdracht. FOTO FRANK VAN ANDEL Frank van Andel

Gepland concert de Happy Ouwer Band gaat niet door

OUDENBOSCH - Jongens en meisjes van groep 3 t/m 8 hebben jullie je al aangemeld voor de Kindermiddag op 21 oktober?


De zomer-kindermiddag moesten we dit jaar laten schieten, maar de herfst-kindermiddag van het Arboretum in Oudenbosch kan doorgaan!

We hebben een volledig corona-proof programma gemaakt in de tuin op woensdag 21 oktober van 13.30-16.00 uur.

We gaan poffertjes bakken op een omgekeerd drinkblikje, vulkanen maken in het zand (die het écht doen!), herfststukjes maken met spullen die je in de tuin vindt, en nog meer...

Maar je moet je voor 11 oktober aanmelden en dat kan via info@arboretumoudenbosch.nl.


Concert gaat niet door

Het op zondag 4 oktober geplande concert van de Happy Ouwer Band kan wegens onverwachte omstandigheden bij een van de leden van het gezelschap geen doorgang vinden.

Noodgedwongen moeten wij en u tot volgend jaar wachten voor een concert van dit muziekgezelschap.


Expositie Hermien de Bruijn

In de maanden september en oktober exposeert Hermien de Bruijn haar oeuvre in de expositieruimte van de tuin in Oudenbosch. Voor de expositie in het Arboretum Oudenbosch vond zij dit minder toepasselijk. Voor deze expositie heeft zij als alternatief acryl schilderijen en tekeningen gemaakt, die geïnspireerd zijn op de natuur, waarbij het ontdekken van nieuwe technieken en het spelen met verf, haar meer ruimte gaf.


Sogetsu Ikebana

Cursisten van docente Anne-Riet Vugts hebben afgelopen zomer hun opleiding Sogetsu Ikebana afgesloten met het maken van een kunstwerk dat in het Amerikaanse gedeelte is te bezichtigen.

Raadpleeg voor openingstijden, tarieven en evenementen onze website. In het Arboretum Oudenbosch gelden de RIVM richtlijnen voor de veiligheid.[n]