Het E2 team van Springfield.

Springfield E2 nu al kampioen

HOEVEN - Zaterdag 3 oktober kon Springfield E2 één wedstrijd voor het einde van de competitie, al kampioen worden. De trainers zijn dan ook heel trots op dit team!

Ze speelden hun kampioenswedstrijd tegen DSO. De eerste helft startten ze goed en al snel kwamen ze op een kleine voorsprong. Door goed samenspel en een zeer goede afwerking gingen ze zelfs met een tussenstand van 9-4 de rust in.

Verdubbelen

De tegenstander kwam terug met een paar mooie doelpunten, maar Springfield kreeg vleugels en wist de doelpunten te verdubbelen. Het werd uiteindelijk een grote overwinning met als eindstand 18-7.

Trots

Een welverdiende overwinning voor Springfield E2! De trainers zijn dan ook heel trots op dit team!
Het E2 team met de spelers: Noah, Sten, Jimi, Glenn, Feline B. & Feline H. Op naar het volgende kampioenschap.[n]