Laatste speeldag jeugd HC Oudenbosch voor vakantie

OUDENBOSCH - Zaterdag speelde de jeugd de 5e en tevens laatste wedstrijd voor de herfstvakantie, dit keer spelen zij 3 weken niet, alleen MB1 heeft 10/10 nog een inhaalwedstrijd thuis tegen Tempo B2 (9.00). Normaal gesproken start de competitie op 31/10 weer.

Zaterdag speelden de team tot het eind van de middag in de regen maar er werd toch fanatiek gespeeld. J6E1 speelde al om 8.15 thuis tegen Pelikaan E2. Ook nu wonnen de jongens, het werd een benauwde 2-1 zege. Het MIX-F team en Teteringen 2 deelden de punten, na veel spanning werd het 10-10. M6E1 won ook nu weer, Push E7 verloor met 5-0. JD1 had in het begin moeite met Push D5 maar in het 2de deel van de wedstrijd scoorden zij er lustig op los. Het werd 11-0. MD1 had een taaiere tegenstander in Breda D6 maar de meisjes wonnen toch ruim (5-0). Bij MD2 tegen Zwart Wit D7 bleef lang spannend met een 2-2 stand maar vlak voor tijd scoorde MD2 toch nog de winnende treffer. MC1 speelde in de avonduren tegen Zevenbergen C2. Het werd een wedstrijd met veel onderbrekingen en een spannend scoreverloop. Nadat MC1 met 2-0 voorkwam benutte Zevenbergen een strafcorner, maar in de slotseconden van de 1ste helft werd het nog 3-1. Na rust een sterker Zevenbergen dat terugkwam tot 3-3 maar in het laatste kwart profiteerde MC1 met 2 uitvallen van de ruimte en werd toch nog met 5-3 gewonnen. JC1 haalde uit tegen Liberty C1, het werd 11-2. MB1 speelde tegen Pelikaan B3 een prima wedstrijd en won met 3-2. MB2 had het moeilijk tegen Breda B5 en stond met 4-1 achter tot vlak voor tijd nog de 2de goal werd gemaakt. JB1 en Walcheren B2 speelden een sportieve wedstrijd die door ons team met 3-0 werd gewonnen. MA1 versloeg Pelikaan A6 met 7-0 en MA2 won met 6-0 van Tilburg A8.

De Veteranen speelden tweemaal dit weekend, vrijdagavond versloegen zij Pelikaan B met 5-0 en zondag werd met 1-0 van Etten Leur B gewonnen.

Dames 1 verloor in Tilburg met 1-0 van Shot 5.

Zaterdag nog de wedstrijd van MB1 tegen Tempo B3 en zondag speelt Dames 1 tegen Made 2 (11.00) en de Veteranen tegen Zwart Wit E(13.00).

In de volgende Bode ook nog een terugblik op de prestaties van de teams van de 1ste 5 wedstrijden.[n]