Wedstrijdverslagen teams van BC Hoeven

HOEVEN - Team 1 van BC Hoeven speelde zaterdag thuis tegen BCO Oosterhout 2.

Omdat Peter nog niet volledig hersteld was van een blessure was Bart op de Beke zo vriendelijk om bij hun in te willen vallen. De herendubbel van gelegenheidsduo Patrick en Bart was een spannende maar in drie sets wisten ze de overwinning te behalen. De damesdubbel van Maud en Jeske verliep minder voorspoedig en werd in twee sets verloren. Bart zijn eerste single sinds jaren werd er één om niet snel te vergeten. Ondanks een handjevol matchpunten in de 3e set wist Bart nét niet dat laatste puntje te behalen om de wedstrijd te winnen en hij verloor in de verlenging. Maud haar single werd ondanks dapper tegenstand bieden helaas in twee sets verloren. Patrick speelde een bloedstollende partij waarin hij uiteindelijk in de derde set net aan het langste eind trok en weer een puntje voor Hoeven binnensloeg. Nicole daarnaast bezig op de andere baan maakte er net zo'n spannende partij van echter bij haar viel in de derde set het dubbeltje juist nét de verkeerde kant op en ze verloor in de verlenging. Nicole en Peter, die alleen de mix speelde zaterdag, kwamen niet in hun gebruikelijke goede spel en verloren in twee sets. Jeske en Patrick, nauwelijks bekomen van zijn single, speelde de laatste partij van de dag. Ook dit werd wederom een zeer spannende partij en een ware slijtageslag. Op ervaring en pure wilskracht werd dit punt door het Hoevense koppel binnengeslagen.

Einduitslag 3-5. Bedankt voor het invallen Bart en sterkte met de spierpijn.

Team 3

Zaterdag 3 oktober moest Hoeven 3 het opnemen tegen Gilze BC5. Zonder Esmee omdat zij herstellende is van een rugblessure. De wedstrijd begon met de damesdubbel. Marielle en Noushka hadden geen problemen met hun tegenstander en wonnen in twee sets. De heren dubbel met Raymond en Ruud verliep prima en zij wisten ook in twee sets te winnen. Raymond trof bij zijn enkel een sterke tegenstander. De eerste set wist hij gelukkig te winnen en bij de tweede set had de tegenstander weinig kansen meer en Ray won ook die set. Marielle was weer eens als vanouds op dreef in haar enkel waardoor haar tegenstander kansloos van de baan ging. Noushka had het erg zwaar in haar enkel tegen een zeer stug spelende tegenstander. Drie sets waren er nodig om de overwinning naar zich toe te trekken.

De enkel van Ruud werd in twee sets gewonnen.

Ray en Marielle wonnen hun mix waardoor de stand 7-0 was geworden. De tweede 8-0 van het seizoen hing in de lucht, echter wisten Noushka en Ruud de spannende mix niet te winnen.

Geen tweede 8-0 maar een prima 7-1 winst!

Team 4

Zaterdag speelde Hoeven 4 tegen Olympus 3 uit Halsteren. Marty en Jan waren zó klaar, 1-0.

Denise en Colinda hadden er iets meer moeite mee, maar wonnen in drie sets. Jan wist zijn single weer makkelijk te winnen. Marty en zijn tegenstander waren aan elkaar gewaagd. In de spannende 3e set bleek Marty het sterkst en pakte de winst.

In Denise's single ging het gelijk op, weer drie sets. Denise kreeg het niet cadeau, maar gaf de partij niet uit handen en won.

Colinda verloor haar single, 1e punt voor Olympus.

Marty en Colinda speelden een leuke mix. Ze kregen het helaas net niet voor elkaar om hem te winnen.

Jan en Denise maakten het weer spannend.Hun teamgenoten keken vol spanning naar het eind van de 3e set, die Olympus won.

Eindstand 5-3 voor Hoeven![n]