Kinderen tijdens een eerdere kindermiddag aan het maken van een bloemstuk met spullen die zij in de tuin hebben gevonden. FOTOARCHIEF ARBORETUM OUDENBOSCH
Kinderen tijdens een eerdere kindermiddag aan het maken van een bloemstuk met spullen die zij in de tuin hebben gevonden. FOTOARCHIEF ARBORETUM OUDENBOSCH archief Arboretum Oudenbosch

Nog plaats voor de kindermiddag in het Arboretum

OUDENBOSCH - Jongens en meisjes van groep 3 t/m 8 er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de Kindermiddag op woensdag 21 oktober in het Arboretum, maar je moet je wel aanmelden voor 11 oktober.


De zomer-kindermiddag moesten we dit jaar laten schieten, maar de herfst-kindermiddag van het Arboretum in Oudenbosch kan doorgaan! We hebben een volledig corona-proof programma gemaakt in de tuin op woensdag 21 oktober van 13.30-16.00 uur.


Poffertjes bakken en vulkanen maken in het zand


Het is dit keer wel zonder ouders en andere begeleidende ouders in verband met corona. We gaan poffertjes bakken op een omgekeerd drinkblikje, vulkanen maken in het zand (die het écht doen!), herfststukjes maken met spullen die je in de tuin vindt, en nog meer...

Heb je zin om mee te doen dan moet je je snel aanmelden en uiterlijk voor 11 oktober en wel via info@arboretumoudenbosch.nl. Bij de aanmelding geef je door: naam van het kind; de groep waarin zij/hij zit op school; bij wie je kind(eren) in het groepje willen (broertjes, zusjes, vriendjes); e-mailadres; telefoonnummer ouder.


Expositie Hermien de Bruijn

In de maanden september en oktober exposeert Hermien de Bruijn haar oeuvre in de expositieruimte van de tuin in Oudenbosch. Voor de expositie in het Arboretum Oudenbosch vond zij dit minder toepasselijk. Voor deze expositie heeft zij als alternatief acryl schilderijen en tekeningen gemaakt, die geïnspireerd zijn op de natuur, waarbij het ontdekken van nieuwe technieken en het spelen met verf, haar meer ruimte gaf.


Sogetsu Ikebana

Cursisten van docente Anne-Riet Vugts hebben afgelopen zomer hun opleiding Sogetsu Ikebana afgesloten met het maken van een kunstwerk dat in het Amerikaanse gedeelte is te bezichtigen.

Meer informatie vindt u op onze website.[n]