Victoria en Schijf weten 'publiek' niet te vermaken

OUDENBOSCH - “Alle sportwedstrijden zonder publiek.” Het was een wennen afgelopen weekeinde. Voor het eerste stond de altijd lastige uitwedstrijd naar Schijf op het programma. Een lastige ploeg in zondag 3A, die vorig seizoen maar 20 doelpunten tegen kregen.

Aan het begin van de wedstrijd regende kansen voor de ploeg van Danny Mathijssen! Vanaf de aftrap was het al gelijk bijna raak! Een goede voorzet van Jari Voeten op Pieter van Etten vond bijna het net! Niet veel later drukte Jules Voogt knap door over de zijkant en gaf voor op Brian Hellemons, die rakelings naast kopte. Het was wachten op een doelpunt voor de roodblauwe brigade! In het eerste bedrijf kreeg Schijf een kans. Een corner wist echter makkelijk weggewerkt te worden. Na rust was het opnieuw Victoria’03 dat het betere van het spel had en meer kansen had. Brian Hellemons legde de bal af op Jari Voeten, die echter de kracht mistte om de bal in de verre hoek te koppen. De kansen die daarop volgde waren steeds prooi voor de boomlange keeper van Schijf De bal wilde er niet in! Bovendien wist keeper Coen van den Bergh opnieuw zijn goal schoon te houden, waardoor er een punt mee naar Oudenbosch werd genomen!

Overige seniorenelfallen

Het tweede speelde een uitwedstrijd tegen het Roosendaalse BSC. De ploeg van Corne Aarsman en Peter Groeneveld kwamen op een 1-0 voorsprong door een goal van Sjoerd Renne. Nog voor rust stond het weer gelijk: 1-1. Na rust zorgde Jordy van Dam voor de driepunter: 1-2!

Het vierde had een offday tegen Noordhoek 3. In de rust stond het 3-0 voor de roodwitten, na rust wist Jeroen Hopstaken de eer nog te reden door de 3-1 binnen te tikken. Het bleek een pleister op de wonden, want ook de derde helft mocht werd niet gewonnen.

Het vijfde wist twee keer te scoren, Oranje Blauw’14 3 maakte er negen: 1-9.

Het zesde verloor ruim van WVV’67 3: 1-8.

De overige senioren elftallen waren vrij.

Punt voor JO13-2 en JO15-2

De JO15-2 wist een knap punt te pakken tegen de JO15-2 van Zundert: 2-2.

De JO13-2 en VVR JO13-2 maakte er ieders een: 1-1.

De JO13-1 pakte een driepunter in Fijnaart, 2-5 overwinning.

De JO12-1 verloor van koploper Unitas’30: 4-7.

De JO11-1 en de JO11-2 wisten ook geen punten binnen te halen, beide elftallen verloren hun wedstrijd.[n]