Update van het Pullingteam Rocky

HOEVEN - Na de test en tune dag in Made zijn er weinig tot geen mededelingen over de tractor te melden. De data die we die dag hebben verzameld, hebben we doorlopen en gaan we in het winterseizoen bekijken of we die kunnen omzetten in kracht en snelheid. Op dit moment zijn we met het to-do lijstje begonnen.


Zo staan er nog aanpassingen en afwerkpunten op aan de truck, wipkar, en natuurlijk gaan we verder met onze Kubota gator. Ook bij onze oosterbuur René Freimann is het na zijn deelname aan het EK micropulling stil, ook daar zal in de winterperiode het één en ander aangepast gaan worden aan zijn mini Rocky om, zodra de wedstrijden weer beginnen, klaar te staan om te strijden


Truck & Tractorpulling
De uitzendingen van het programma Truck en Tractorpulling op RTL7 zijn weer gestart. Zondag 27 september om 14.00 uur werd er afgetrapt met de Light Modifieds. Truck & Tractor Pulling, 's werelds meest krachtige motorsport vol techniek en innovatie. Er wordt uitleg over deze sport gegeven en we zien runs, waarbij de deelnemers met hun machine een zware sleepwagen over een zo groot mogelijke afstand verplaatsen. Op zaterdag 3 oktober om 14.00 uur wordt de herhaling uitgezonden.
Het complete uitzendschema: zondag 4 oktober Supersport Trucks; zondag 11 oktober Superstocks; zondag 18 oktober Modifieds; zondag 25 oktober Prostocks; zondag 1 november Unlimiteds; zondag 8 november 2 Wheel Drives; zondag 15 november Supersport 4,5 ton; zondag 22 november Mini Unlimiteds


Herkent u deze nog
Dit was de tune van Veronica jaren geleden, wij veranderen deze in 'Kent u deze nog'! Enkele jaren geleden zijn we op veler verzoek begonnen aan een merchandising lijn. Vele items zoals: auto minishirt, vlag, cap, zonnebril, kalender, klompen, sleutelhanger, flesopener, klok, hoodie en T-shirt hebben wij gelanceerd. Afgelopen week is er op facebook een oproep gedaan naar waar uw wens naar uit gaat, enkele reacties waren, een sjaal, stickers, onderzetters en fotokaarten.
Mocht u nog een idee hebben, laat het ons weten en wie weet vindt u het straks terug in ons assortiment.[n]